Rujan 21, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Zaručio se Keanu Reeves, fanovi razočarani njegovim izborom

Keanu Reeves i Alexandra Grant ss

Filmski glumac Keanu Reeves, nije imao ozbiljnu vezu već desetljećima, a početkom studenoga  prošle godine sve se promijenilo. Naime, poznati glumac pojavio se s novom djevojkom u Muzeju moderne umjetnosti u Los Angelesu.

Riječ je o Alexandra Grant  koju je Rieeves upoznao prije desetak godina. Izgleda kako se prijateljstvo pretvorilo u ljubav, a par se nedavno odlučio za još ozbiljniji korak. Prema pisanju tabloida „Women’s Day“, zaručili su se u tajnosti i planiraju vjenčanje.

Navodno se Alexandra hvalila na jednoj zabavi kako će uskoro „zaploviti u bračne vode“, a veliki prsten na ruci gotovo nikom nije promakao.

 

Keanu Reeves i Alexandra Grant ss
image-186929

 

 

” Alexx je rekla prijateljicama da je Keanu zaprosio u svom domu u Hoollywoodu na njen rođendan, nakon što joj je priredio večeru na kojoj im je kuhao njegov omiljeni kuvar ”, rekao je izvor za „Women’s Day“.

Nakon što su krenula „šuškanja“ o zarukama, fanovi su zatrpali društvene mreže komentarima kako je glumac mogao pronaći bolju suprugu.

Ona se bavi kiparstvom, slikanjem, crtanjem, snimanjem videa, a s glumcem je prije desetak godina spojio posao. Par je skupa surađivao na Reevesovim knjigama „Oda sreći“ iz 2011. i „Sjena“ koju je objavio 2015. godine. Umjetnica Alexandra mu je pomogla s vizualima knjige, a on je pisao poeziju. Projekt je bio njena prva knjiga kao umjetnici, a Reevesu prva knjiga kao spisatelju. eanu se svidjelo to kako Grant komunicira s spisateljima da bi onda pronašla temelj za slikanje i video. Točnije, privukao ga je način na koji je s lakoćom upoznavala umjetnikovu dušu.

” Provodimo puno vremena zajedno i puno razgovaramo. Nekim temama lako postanemo opsjednuti ”, rekla je Alexandra u intervjuu za „W Magazine“.

Dok su neki bili oduševljeni što je Keanu ponovno sretan u ljubavi, drugi su Alexandri zamjerili što ima sijedu kosu i „izgleda starije od žena svoje dobi“.

 

 

Izvor Avaz.ba Foto Screenshot

About The Author

Related posts