Travanj 08, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Zaljubite se i zapjevajte uz najljepše Balaševićeve pjesme i proslavite Valentinovo u pravom romantičnom okruženju!!

balasevic, koncert, varazdin, arena

Sredina veljače je u znaku ljubavi, ekipa Metropolis cluba odlučila je svoje posjetitelje 13.02.2019  rasplesati sa najljepšim Đoletovim stihovima u odličnoj izvedbi (Ne)Normalni Balašević banda koji ovim povodom slavi i 15 godina od svog prvog kultnog koncerta u Zagrebu i 20 godina karijere. Band koji je obišao cijelu regiju i prenio pravu Balaševićevu energiju ovoga puta priprema pravu romantičnu večer.
Zaljubite se, zapjevajte uz najljepše Balaševićeve pjesme i proslavite Valentinovo u pravom romantičnom okruženju i izvedbi pravih majstora Đoletovog opusa.

 

U Novom Sadu postoji grupa muzičara i vjernih fanova Balaševića koji već godinama izvode njegov repertoar uz nevjerojatnu podršku publike. (Ne)normalni Balašević tribute band dobro je poznat već hrvatskoj publici i zahvaljujući svojoj odličnoj izvedbi Balaševićevih hitova koncerti su im uvijek dobro posjećeni. Ovo je i dobra prilika da zapjevao i zaplešemo uz Balaševićeve stihove u bogatoj interpretaciji ovog više instrumentalnog banda.
Bend Ne(Normalni) Balašević koji su zagrebačkoj publici poznati kao Balašević tribute band čine Anja Popović (violina), Milan Jancurić (sax & klarinet), Miloš Jovanović (klavijature), Lazar Arsović (gitara), Attila Benke (bubanj), Branislav Pavlović (bas) i Nenad Jelenković (vokal&akustična gitara). Svojom bogatim muzičkim izvedbama na poseban način približavaju publici opus jednog od najpopularnijih glazbenika na ovim prostorima i uvijek naprave dobar štimung.

 

Obzirom na popularnost Đoletovih pjesama nema sumnje da će ovo biti posebna večer u Metropolis clubu, pa tko nije stigao u prosincu u Arenu ovo će mu biti dobra prilika da uživa u prekrasnim Balaševićevim pjesmama.

Ulaznice za ovaj koncert nabavite u:
Sustavu Eventim – www.eventim.hr ( Tisak Media ),
u klubu Metropolis (šank, svakim danom 09:00h – 02:00h)
i sustavu Entrio.hr., po cijeni 30 kn u pretprodaji te na dan koncerta po 40kn.

 

Piše M.T Foto Darko Gorenak/GODAR

About The Author

Related posts