Svibanj 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Zadranka MONIKA VOJVODIĆ pobijedila na izboru World Top Model Croatia

World Top Model Croatia SBP

Natjecanje za prestižnu titulu World Top Model Croatia 2019., spektakularna karavanamode, ljepote, umjetnosti i glazbe, održala se 14. rujna, u biseru među jadranskimmarinama i zasigurno jednoj od najljepših na Mediteranu, na bazenu Marina Frapa resortu Rogoznica. Na prepunom bazenu izabrana je pobjednica izbora World top Model Croatia,koja de sve hrvatske modele predstavljati na svjetskom izboru World Top Model u Monte Carlu, u prosincu ove godine.

 

World Top Model Croatia SBP
image-171746

 

 

Da su vrhunske manekenke djevojke su se predstavile u večernjim haljinama dizajnerice Ane Edišar i njenog brenda AE design, casual kolekciji A.R.M dizajn,kupadim kostimima Frou Frou, nesvakidašnjim kreacijama brenda Watchme Catchme i radnim uniformamaUniqForma designa.

Među 12 finalistica koje su na ovaj izbor poslale njihove matične modne agencije, pobjednica je mlada MONIKA VOJVODIĆ iz Zadra, titulu prve pratilje osvojila je IVONA GRADEČAK iz Vinkovaca, a druga pratilja je MARIA MAGDALENA KOPREK iz Varaždina.

 

World Top Model Croatia SBP
image-171747

 

 

 

 

U međunarodnom žiriju kojim je predsjedao vlasnik svjetske licence World Top Model, bili su nekoliko modnih dizajnera, strani fotografi i predstavnici sponzora.

U glazbenom dijelu programa nastupili su David Temelkov, Dora Škender i Iggy Popovid.

Domadim ljepoticama pridružile su se i specijalne gošde i pobjednice nacionalnih izbora Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Srbije.

 

World Top Model Croatia SBP
image-171748

 

 

Direkcija izbora World Top Model Croatia, pod vodstvom gosp. Roberta Šerbeca, koja ove godine slavi jubilarnu 5. obljetnicu, opet je svojom organizacijom priredila pravi zanimljivispektakl i oduševio sve svoje uzvanike i goste , koji su bazen Marine Frapa napuštali s širokimosmjesima na licima.

 

 

World Top Model Croatia SBP
image-171749

 

 

Vlasnica licence za Hrvatsku, Sandra Šerbec, izuzetno je zadovoljna i vrlo ponosna što je žiriprepoznao Moniku kao vrhunskog modela. Sigurna je da je ovo samo početak njene uspješne karijere i da de sigurnim koracima koračati rame uz rame s mnogim priznatim i poznatim osobama iz svijeta mode.

 

World Top Model Croatia SBP
image-171750

 

 

 

Monika , iako je još uvijek jako mlada, posjeduje izuzetan talent, perspektivu, samopouzdanje, ženstvenost i posebnu ljepotu, a uz to ne dopušta da joj bilo što stane naputu prema uspjehu.

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts