Srpanj 12, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Vans je predstavio “najčarobniju suradnju do sada; oduševit će obožavatelje Harryja pottera!

vans x harry potter 1

Nakon sjajnih kolaboracija s glazbenim idolima poput Sex Pistolsa, Led Zeppelina i David Bowieja, kultni brand Vans nastavlja iznenađivati i oduševljavati svoje poklonike sve zanimljivijim suradnjama. Ovoga puta, na redu su obožavatelji najpoznatijeg čarobnjaka na svijetu – Harryja Pottera!

vans x harry potter 9
image-164892

Čarobnjak koji je zaludio svijet filma i romana, spreman je pokoriti i onaj modni. Kapsulna kolekcija, dostupna u ShoeBeDo dućanima, sadrži sva četiri doma iz Hogwartsa, temelji se na njihovim bojama, a interpretirana je u klasičnom Vans stilu. Visoki model tenisica Sk8-Hi dolazi u Gryffindor bojama te s grbom doma, koji se posebno ističe i na jednobojnom Slip On modelu u bojama Hufflepuff doma. Authentic model predstavljen je u Ravenclaw bojama, uz prepoznatljivi Vans karirani uzorak, dok je zadnji dom, Slytherin, simboliziran kroz model Era, a boje ovog doma dolaze u kombinaciji sa zmijskim uzorkom. Iako se na prvu čini težak izbor, svima onima koji su ikada rješavali popularne kvizove koji ih ”svrstavaju” u Hogwarts domove, odabir tenisica bit će i više nego lagan.

 

Za sve čarobnjake i bezjake, djelić svijeta magije donosi ShoeBeDo. Potreban je samo jedan ”klik” na www.shoebedo.com,  čak i bez čarobnog štapića…

Izvor V.B Foto: ShoeBeDo

About The Author

Related posts