Ožujak 31, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Uživajte na snijegu uz planinarski model sunčanih naočala

010 IZIPIZI Sun Glacier 024-CMJN

 S novom godinom ulazimo u dugoočekivanu sezonu skijanja, a za bezbrižno uživanje na snijegu tu je planinarski model naočala francuskog brenda IZIPIZI

Iako mnogi siječanj smatraju najdepresivnijim mjesecom u godini, sam početak godine sa sobom donosi i neke veselije stvari kao što je skijanje! Posljednjih godina sve popularniji sport postao je omiljena aktivnost za cijelu obitelj i sve generacije, no uz snježne radosti sa sobom donosi i opasnosti od nezgoda i ozljeda. Kako bi zasluženi odmor prošao u najboljem raspoloženju IZIPIZI je prije dvije godine hrvatskim kupcima predstavio Glacier model naočala, koji je u kratkom roku osvojio brojne poklonike skijanja.

U čemu je tajna Glacier modela? Ponajprije, u njegovim odstranjivim štitnicima od umjetne kože i lećama 4. kategorije, koje uz stopostotnu otpornost na UV zračenje štite oči od hladnoće, snijega i intenzivne svjetlosti na vrhovima planina. Jer skijanje nije samo zabava nego i prava avantura za duh i tijelo, stoga je potrebno poduzeti sve mjere kako bi zimovanje ostalo u najboljem sjećanju. Osim brige o zdravlju tu je i želja za trendi izgledom na skijalištu, koju je IZIPIZI uspješno predvidio prije nekoliko mjeseci lansiravši još inovativnije i modernije Glacier Plus izdanje. A oni koji žele uklopiti svoje planinarske naočale s ostatkom zimskog outfita došli su na svoje uz kolekciju Glacier Retro, koja u nekoliko vedrih i odvažnih boja donosi neponovljiv šarm i otkačenost Pop-Arta iz sedamdesetih.

IZI-SUN GLACIER
image-118147

Oživio je vaš sportski duh? Pravo je vrijeme da uskočite u svoju zimsku uniformu i u punom sjaju zasjate na željenom skijalištu uz odabrani model Glacier naočala!

001_SEE CONCEPT_CHAM 784 PRINT
image-118148

Francuski brend gotovih naočala za čitanje, sunčanih naočala i naočala za zaštitu od ekrana IZIPIZI osnovan je 2010. godine, a od samih početaka odlikuje se inovativnošću u kreiranju modela namijenjenih svim generacijama i u svakoj prilici. IZIPIZI naočale dostupne su u Zagrebu, Splitu, Karlovcu, Puli, Šibeniku, Dubrovniku, Korčuli, Malom Lošinju i Rovinju.

About The Author

Related posts