Travanj 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Uz njega se ljubi i pjeva, Valentinovo i Sandi Cenov

sandi cenov foto hrvoje serdar

Glazbenik kojeg prati glas jednog od najromantičnijih osoba na sceni, priprema svim obožavateljima posebno Valentinovo.

Sandi Cenov, koji gotovo cijelu karijeru u pjesmama slavi ljubav, na sam Dan zaljubljenih 14.02., zapjevati će u zagrebačkom klubu Mint.

Poznato je kako miljenik ženske publike i autor nekih od najljepših ljubavnih stihova, na svojim koncertima stvara prepoznatljivu atmosferu. Uz njegove pjesme odrasle su generacije obožavatelja, a Sandi je četvrt stoljeća karijere, pretvorio u impresivan koncertni program, koji se savršeno uklapa u sve prostore.

sandi_cenov_praznik_za_dvoje_3_foto_by_denis_milos
image-182103

Sve ovo, ali ovoga puta i više, očekuje vas kroz desetak dana u centru metropole,‘Valentinovo je u mome srcu oduvijek poseban datum, jer se slavi ono najdivnije u nama, a to je ljubav. Neizmjerno sam sretan što ću ove godine baš na taj datum pjevati u trenutno najboljem klubu u regiji, a to je nedavno otvoreni Mint. Ovom ću prigodom, osim svojih pjesama u repertoar uvrstiti i puno ljubavnih hitova nekih mojih dragih kolega, koje svi znamo i uz koje se najljepše ljubi i voli. Vidimo se!’, poručio je Sandi.

Uz zagrebački nastup, glazbenik koji je poznat kao osoba nemirna duha, koja nikada ne miruje, pa tako promovira aktualni singl i njegov remix ‘Dođe mi’, kojeg možete poslušati u nastavku;

Osim svega navedenoga, Sandija očekuju još dva koncerta:

15.02. Slovenija, Sveta Ana V Slovenskih Goricah
07.03. Pula, Stella club

Piše L.A Foto Jadranko Begić

About The Author

Related posts