Svibanj 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Uoči dolaska u Zagreb Bubléov lik izložit će u Grammyjevu muzeju u Los Angelesu

Michael Buble facebook

Kanadska superzvijezda dio je spektakularne izložbe koja se 12. rujna otvara u Los Angelesu, a samo četiri dana kasnije održat će svoj prvi koncert u Hrvatskoj.

 

BUBLE FOTO
image-170596

 

Michael Bublé, Ringo Star, Iggy Pop, Quincy Jones, Sheryl Crow, Lars Urlich, samo su neka imena čije će se fotografije izložiti početkom rujna u Grammyjevu muzeju u Los Angelesu. Izložbu fotografa i kirurga Richarda Erlicha prikazuje 41 supersvijezdu u trenucima slušanja omiljene glazbe.

Bublé je tako stao uz bok najvećih glazbenika današnjice, a da se tamo nije našao slučajno dodatno potvrđuju rasprodani koncerti na aktualnoj turneji “An Evening With Michael Bublé”, u sklopu koje će 16. rujna 2019. u organizaciji Star produkcije nastupiti i u zagrebačkoj Areni. Procjenjuje se da bi turneja ovog talentiranog performera i pjevača mogla zaraditi oko 150 milijuna dolara što Bubléa svrstava na popis najtraženijih glazbenika te na 12. mjesto liste najbogatijih Kanađana.

Njegov nastup u zagrebačkoj Areni bit će sjajna uvertira u otvorenje koncertne sezone ali i rijetka prilika da ga pogledate uživo jer zagrebački nastup bit će jedini u regiji. Na tom koncertu promovirat će deseti studijski album  (“love”), koji je u Kanadi postigao platinastu nakladu dok je u Americi već u prvom tjednu dospio na drugo mjesto Billboard 200 liste albuma.

 

 

Michael Buble 2018 poster CRO v2
image-170597

 

Show ovog modernog Franka Sinatre jedan je od onih koji se ne propušta, a ulaznice za Bubléov spektakl u Areni Zagreb mogu se kupiti putem sustava www.eventim.hr te na njihovim prodajnim mjestima.

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts