Travanj 01, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Tina Vukov, Daniela Gračan, Vedrana Linardić uživale u modnim kolekcijama

Vlasnik Lisce Dari Južna, direktorica za Hrvatsku Josipa Poljičak, voditeljica marketinga Dalila Lončar i direktor za Sloveniju Marko Ninčević
Svježe trendi kolekcije caruju u preuređenoj prodavaonici Lisca u Rijeci
Na otvorenju u kolekcijama uživale Tina Vukov, Daniela Gračan, Vedrana Linardić…
Moderno opremljena prodavaonica otvorila je svoja vrata u Tower centru u Rijeci i tako privukla brojne poznate dame koje su u ugodnoj atmosferi mogle izabrati novu kolekciju donjeg rublja, ali i kupaćih kostima.
Ponuda je naime već osvježena novim proljetno-ljetnim kolekcijama među kojima su stigle već i prve serije ovogodišnje kolekcije kupaćih. Čipkasti modeli rublja, koji se poigravaju s kombinacijom tila boje kože i kristalića Swarovski oduševile su bivšu Kraljicu svijeta Danielu Gračan te pjevačice Nikolinu Tomljanović i Tinu Vukov.
Romantično i ženstveno rublje odabrale su manekenka Vedrana Linardić, Miss Hrvatske Lana Gržetić i Miss Universe Hrvatske Snježana Lončarević koje vole ženstvenu eleganciju.
Modne ljubiteljice će u ovom lijepom dućanu doći na svoje u trendi komadima iz kolekcije Lisca Cheek, a za razigranost ovogodišnjeg ljeta pravi su mamac novi kupaći kostimi svježih boja.
Izvor V.B Foto PR

About The Author

Related posts