Travanj 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Tatjana Cameron Tajči – nakon smrti supruga ponovo ljubi?

Tatjana Cameron Tajči _Facebook

Čak i oni koji tada nisu bili rođeni rado pjevaju pjesmu „Hajde da ludujemo“, kojom je Tatjana Cameron, na našim prostorima poznata kao Tajči, 1990. godine predstavljala Jugoslaviju na Euroviziji. Ovaj nastup ju je, uz neosporan talent, učinio jednom od najvećih jugoslavenskih zvijezda, no, Tajči je odlučila da svjetla reflektora zamijeni američkom svakodnevicom. Iz rodnog Zagreba je spakirala kofere i  preselila se u SAD, gdje i danas živi sa svojim sinovima. Tatjana se u jednom periodu života suočila s gubitkom supruga Matthewa, a hrvatski mediji pišu da je dvije godine nakon ovog gubitka utjehu našla u zagrljaju američkog muzičara Davida Langleya.

Tatjana je ove glasine samo dodatno podstakla nakon što je na FACEBOOKU  objavila pjesmu koju su zajedno snimili uoči Dana zaljubljenih.

 

 

 

” Pronađite nekoga s kim se možete smijati. Iscjeljujuće je. Neka to bude netko tko jako dobro poznaje bol, jer će znati kada je vrijeme za smijeh, a kada vas treba pustiti da tugujete. David, hvala ti – napisala je ona ispod njhove zajedničke fotografije.  ”
Izvor Azra.ba Foto Instagram

About The Author

Related posts