Srpanj 02, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Svjetski popularna pop-zvijezda priznala da ima problem: “Najgora sam prema samoj sebi”

Shakira Screenshot

Perfekcionizam je pojam o kojem se u svijetu sve više priča, a o tom problemu je progovorila i Shakira, jedna od najpopularnijih pjevačica na svijetu. Stručnjaci smatraju kako bi mnogi trebali početi odbacivati perfekcionizam zbog negativnog utjecaja, no o tome se sve više treba i govoriti.

“Zaista znam biti teška prema samoj sebi jer u mnogo slučajeva želim da sve bude 100 posto savršeno. Uvijek postoji nešto što je moglo biti bolje, što bih napravila drugačije i uvijek mislim da sam mogla biti još bolja”, ispričala je Shakira u nedavnom intervjuu.

Perfekcionizam je odnedavno svrstan među poremećaje mentalnog zdravlja, a proizlazi iz činjenice da nastojanja u tome da netko želi sve posložiti savršeno na kraju završi s brojnim poremećajima poput depresije i anksioznosti.

Shakira Instagram
image-183674

Daily Mail prenosi kako je Shakira ispričala da je za njezin perfekcionizam kriv otac, koji je trebao proglasiti bankrot dok je ona bila dijete i to joj je ostalo urezano u pamćenju.

Nakon toga nije dopuštala da se išta prepusti slučaju, a s godinama joj je postalo sve teže brinuti se o tome da svaki detalj bude savršen jer je to ostavljalo velike posljedice na njezino zdravlje.

Izvor dnevnik.hr Foto: screenshot, Instagram

About The Author

Related posts