Rujan 23, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Stanislav Kovačić s glumcima donosi punk-cabaret na kazališne daske ZKM-a

Punk cabaret_ 2019_PromoPhoto01_cc_UniversalMusic

Nakon što je u svibnju 2019. predstavio svoj izniman album “Punk Cabaret”, svestrani umjetnik Stanislav Kovačić svoju glazbenu priču će predstaviti i u formi prave punk cabaret kazališne predstave – 20. siječnja 2020. godine, uživo u Zagrebačkom kazalištu mladih, poznatijem kao ZKM:

Redateljsku odgovornost preuzima Mario Kovač, a Stanislavu Kovačiću – Stanku na pozornici će se pridružiti niz glumica i glumaca koji će u pratnji izvrsnog benda uživo predstaviti unikatan “Punk Cabaret” album! Podsjećamo, riječ je o studijskom izdanju koje na jednom mjestu okuplja deset žanrovski raznolikih pjesama koje je otpjevalo više od 30 priznatih hrvatskih i regionalnih glumaca i glazbenika, a kao vodeći singlovi do sada su predstavljene pjesme “Ferma Dobre” (otpjevali: Marijan Ban, Jelena Miholjević, Tara Thaller) i “Je l’ se tebi sviđa” (otpjevali: Rene Bitorajac, Jan Kerekeš, Judita Franković, Tomfa).

“Ferma Dobre” (Marijan Ban, Jelena Miholjević, Tara Thaller):

“Je l’ se tebi sviđa” (Rene Bitorajac, Jan Kerekeš, Judita Franković, Tomfa):

Album „Punk Cabaret“ po svojoj objavi je ostvario vrlo pozitivne osvrte cijenjenih domaćih glazbenih kritičara, a izdanje se našlo i u odabiru nekolicine godišnjih pregleda ponajboljih domaćih albuma u 2019. Ovo će biti iznimna prilika čuti kako “Punk Cabaret” zvuči uživo, i to u svom prirodnom cabaret okruženju – na kazališnim daskama uz niz izvrsnih gostujućih glumačkih i glazbenih imena te naravno – glavnog kreatora čitave priče, Stanislava Kovačića.

Stanislav Kovačić
image-181043

Stanislav Kovačić

Ulaznice za ovu kazališno-koncertnu priču bit će dostupne u prodaji od ovog petka, 10. siječnja, ekskluzivno u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13), po cijeni od 80 kn.

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts