Srpanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Severina opet na sudu zbog tužbe koju je protiv nje podnio Milan Popović

severina Tutorial  foto jelena balić

Sverina Kojić jutros se pojavila na ročištu na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, ovoga puta zbog tužbe koju je protiv nje podnio Milan Popović zbog navoda u jednoj žalbi koju je u brojnim sudskim postupcima iznijela pjevačica, piše “Jutarnji list”. Na  ročištu na koje je Severina došla u pratnji odvjetnika  Mate Matića nije se pojavila druga strana i sve je bilo brzo gotovo.

No, zanimljiv je bio podatak da je sudu Milan Popović dostavio treću zagrebačku adresu, pa je odvjetnik Matić ostao zatečen novom adresom. Ovo nije nebitan podatak s obzirom na to da Severina i Milan Popović vode starateljstvo o zajedničkom sinu, a sud je dosudio da Milan Popović u cijelosti može skrbiti o sinu, pa sada ispada da u Zagrebu ima nekoliko adresa.

Severina je također u međuvremenu i doznala da je Milanu Popoviću zatvoren račun u Zagrebačkoj banci na koju mu je trebala uplaćivati dosuđenu alimentaciju pa sada ima otvoren račun u “Podravskoj banci”.

 

Severina-Foto Igor Lazić,
image-188034

 

 

Pjevačica nije htjela komentirati napise o problemima u braku s Igorom Kojićem, o čemu se također posljednjih dana piše u medijima.

Prema nekim informacijama, taj je brak pred raspadom, ali drugi izvori tvrde da je sve ipak predimenzionirano i da se zapravo radi o trenutačnoj krizi zbog nedavne Kojićeve objave na Instagramu koja je naljutila Severinu. Iako su se na Instagramu otpratili što je i uzrok salvi komentara da se razvode, ipak su se ponovo zapratili.

 

 

Izvor Avaz.ba/M.T Foto Jelena Balić

About The Author

Related posts