Rujan 23, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ronaldo pokazao novu frizuru

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, jedan od najboljih nogometaša današnjice, nedavno se vratio treniranju sa svojim klubom Juventusom u Italiji, nakon što je posljednja dva mjeseca proveo u karanteni zbog pandemije koronavirusa.A povratak na nogometne terene 35-godišnji je Cristiano odlučio obilježiti novim imidžem, odnosno novom frizurom koja je rezultatpuštanja kose i neodlaska frizeru. Svojim dugim, blago valovitim uvojcima pohvalio se i na profilu na Instagramu gdje je pitao svoje obožavatelje za mišljenje i odobravaju li novu frizuru.”Wow, odobravamo”, “Brate, izgledaš dobro”, “Sviđa mi se tvoja nova frizura”, “Kakav ljepotan”, takvi i slični komentari su prevladali no bilo je i onih koji misle da mu kratka kosa bolje stoji, neki su ga usporedili s Edwardom Škarorukim, a neki mu savjetovali da sada pusti i bradu.

Ronaldo_ins
image-187762

 

Cristiano je kosu dosad nosio u repu na vrhu glavu, dok mu je zaručnica Georgina Rodriguez jednom prilikom mašinicom skratila kosu ali samo sa strane što je također podijelio na društvenim mrežama.

“Ostanite kod kuće i ostanite u trendu”, napisao je tada Ronaldo uz video koji je objavio na svom profilu na Instagramu, a koji je u manje od sat vremena pokupio gotovo 10 milijuna pregleda.

 

Izvor dnevnik.hr Foto ShowBizzPress/Instagram

About The Author

Related posts