Lipanj 04, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ronaldo otkrio što mu je bolje od spektakularnog pogotka koji je dao 2018., a ima veze s Georginom

Georginom Rodriguez Inst

Jedan od najuspješnijih nogometaša svih vremena Cristiano Ronaldo otkrio je planove za vjenčanje sa svojom dugogodišnjom djevojkom Georginom Rodriguez.

34-godišnji nogometni as i bivša prodavačica u vezi su od 2016. godine, a čini se kako je uvjeren da je ona prava žena za njega te kako će konačno ispuniti najveći san svoje majke Marije Dolores dos Santos.

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez insta
image-172132

“Jako puno mi je pomogla, naravno da sam zaljubljen u nju. Vjenčat ćemo se sigurno jednog dana. To je i san moje majke. Sjajno nam je zajedno, ona mi je i prijateljica, puno razgovaramo. Otvorio samo joj svoje srce, a ona meni svoje”, otkrio je Ronaldo u emisiji popularnog voditelja Piersa Morgana.

Iako bi mnogi pomislili kako mu je zabijanje golova najdraže u životu, Ronaldo je ovih dana priznao da mu je u životu nešto draže od tog osjećaja, a to je vođenje ljubavi s Georginom.

Naime, u intervju za ITV postavili su mu pitanje o spektakularnom pogotku za Real Madrid protiv Juventusa 2018. godine. Cristiano je priznao kako je to jedan od najboljih golova koje je postigao, ali i priznao kako se osjećaj ipak ne može usporediti s trenucima koje provodi s Georginom u krevetu, odnosno kada vode ljubav.

“Ne, kada bih to usporedio s mojom Geo, nije bolje od toga”, priznao je sa smješkom.

Christiano Ronaldo i Georgina Rodriguez
image-172133

Unatoč njegovu uzbudljivom zanimanju, Georgina je nedavno priznala kako nije jednostavno biti u vezi s nekime tko je slavan poput njega, ali da ne bi baš ništa mijenjala jer u njega se zaljubila na prvi pogled.

“Biti partner nekoj slavnoj osobi nije lako, ali ne bih to mijenjala ni za što na svijetu”, priznala je svojevremeno tamnokosa ljepotica.

Par se upoznao prije tri godine u jednom ekskluzivnom dućanu u kojem je Georgina radila kao prodavačica, a prije godinu dana postali su sretni roditelji kćerkice.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, instagram

About The Author

Related posts