Kolovoz 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Reperica priredila ludi tulum u vili hrvatskog poduzetnika iz koje je objavljivala eksplicitne fotke i snimke

Cardi B

Kad smo mislili kako nas reperica više ničime ne može iznenaditi…

27-godišnjica reperica iz Bronxa, Cardi B, nekada je bila striptizeta te jedva krpala kraj s krajem, a onda je unovčila svoj glazbeni talent.

Danas je dobitnica Grammyja i jedna od najprodavanijih glazbenica na svijetu, a milijuni na njezinu računu gomilaju se i raznim drugim sponzorskim ugovorima.

Cardi B
image-175127

Reperica je nedavno slavila rođendan na poznatom otočju Turks i Caicos u vili zagrebačkog poduzetnika Zlatka Marića, vlasnika zaštitarske tvrtke Sokol Marić.

Vila Lidija tako je postala mjesto ludog višednevnog tulumarenja s najskupljim pićima i šampanjcem, jastogom, tartufima, velikom tortom, vatrometom i slično.

Cardi B
image-175128

Tijekom dana reperica, njezin suprug i ostatak veselog društva uživali su, među ostalim, i u vožnji jet-skijem. Tijekom jedne vožnje Cardi je snimila fotografiju na Instagramu na kojoj sa suprugom simulira oralni seks, no nikoga nije previše šokirala jer ovo joj nije prvi put da radi takvo nešto.

I snimke s rođendana u luksuznoj vili bile su vrlo golišave te prepune njezine stražnjice.

Cardi B
image-175129

Na njima se reperica pohvalila i “novim tijelom”, liposukcijom i umjetnim grudima, ali i brojnim tetovažama na tijelu te plesnim umijećem kojim je nekada zarađivala za život.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, instagram

About The Author

Related posts