Ožujak 31, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Prvi Gentleman’s Fair Zagreb – unique boutique sajam i festival “svijeta” modernog muškarca

Boris Stok, Aljosa Seric, Miran Kurspahic, Alen Kolbas i Hrvoje Dumancic

Od četvrtka, 5. rujna, do nedjelje, 8. rujna, u Zagrebu, na prostoru dvorišnog i unutarnjeg prostora Gliptoteke, premijerno će biti održan prvi Gentleman’s Fair Zagreb – unique boutique sajam i festival “svijeta” modernog muškarca koji čuva sve vrednote i definicije gentlemana. U moderno doba “gentleman” pokušava sve moralne vrednote proširiti i na neka područja hedonizma, a Gentleman’s Fair predstavit će različite kategorije izlagača i kulturne sadržaje: Music & Theatre, Lifestyle & Fashion, Sport & Wellness, Man’s gadgets, Outdoor & Adventure, Arts exhibition, Auto – Moto Gourmet, Gentleman’s Club.

Miran Kurspahic (2)
image-170489

Dean Sinovcic, Samir Secerkadic, Petar Stefanic, Ivan Jozic i Petar Miso Mihocevic
image-170490

Aljosa Seric, Hrvoje Dumancic i Alen Kolbas
image-170491

Koja pića piju današnji gentlemani? Koju hranu jedu? Koje instrumente sviraju i koje vrste glazbe preferiraju? Koje motore i automobile obožavaju? Koja im je najdraža odjeća i frizura? Kako se briju, a koje satove i kravate nose? Koji gadgeti ih oduševljavaju i kojim se sportovima bave? Tko su uopće današnji gentlemani i koliko su u njihovim životima važne žene?

Miran Kurspahic i Petar Miso Mihocević
image-170492

Samir Secerkadic
image-170493

Samir Secerkadic, Petar Stefanic i Ivan Jozic
image-170494

Odgovore na sva navedena pitanja i brojna druga vezana uz obične i hedonističke interese muškaraca, dobiti ćemo na prvom Gentleman’s Fairu, kojem su savršenu uvertiru napravile prethodne dvije tribine na kojima su prisustvovali poznati Hrvati, redom uspješni muškarci, poput Mirana Kurspahića,  Borisa Štoka, Aljoše Šerića, Alena Kolbasa, Hrvoja Dumančića, Deana Sinovčića, Samira Šećerkadića, Petra Štefanića, Ivana Jozića te Miše Mihočevića.

Dean Sinovcic
image-170495

Alen Kolbas, Miran Kurspahic i Hrvoje Dumancic
image-170496

Bogati kulturni program s točnim rasporedom koncerata, kazališnih predstava, prezentacija i tribina uskoro će biti predstavljen javnosti. Besplatne dnevne ulaznice s kojima se na manifestaciju mora ući do 18 sati mogu se nabaviti isključivo online na ENTRIO.HR, dok dnevne ulaznice za ulaz od 18 sati do 04 sata iznose 50 kn u pretprodaji i na dan događanja, a mogu se kupiti na svim ENTRIO prodajnim mjestima i blagajni sajma. Festivalska ulaznica za sva 4 dana iznosi 110 kn, dok će za sve pripadnice ljepšeg spola ulaz na sva događanja tokom trajanja sajma – biti besplatan.

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts