Svibanj 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Prvi dan u novoj godini dočekajte uz detektiva Sherlocka Holmesa

Sherlock -  The Abominable Bride

Nova godina je sve bliže, a s njom i dugo iščekivani Sherlock specijal koji će se, osim u Velikoj Britaniji i Americi, prikazivati i na Pickboxu u Hrvatskoj. Najpoznatiji detektiv kojeg utjelovljuje Benedict Cumberbatch ulice moderne britanske metropole zamijenit će maglovitim uskim uličicama viktorijanskog Londona i upoznati nas sa slučajem grozne mladenke.

 

Sherlock
image-44101

Ova 90-minutna premijera gotičke horor-priče dolazi ekskluzivno na Pickbox 1. 1. od 22 sata.

Sherlock je popularan već više od sto godina, vidjeli smo ga u stotinama različitih uloga, ali kada se prije pet godina osuvremenio i preselio u London 21. stoljeća, napokon smo vidjeli sva lica ovoga poznatog detektiva. Ideja da se modernog Sherlocka vrati u viktorijanski London stigla je od autora serije Stevena Moffata i Marka Gatissa i iako su glumci u početku bili skeptični, poslije su se oduševili tom idejom.

” Mislio sam da je to ludost. Mislio sam da su napokon prolupali, prešli granicu ukusa i sve druge klišeje televizijskih programa zaluđenih samima sobom. Onda su proširili ideju, pošteno mi je objasnili i mislim da je fantastična. Apsolutno sjajna, ” rekao je Benedict Cumberbatch.

Sherlock je svoje fanove pronašao od Berlina do Pekinga, a trenutačno ga u Kini prati više od 90 milijuna gledatelja.

”Teško je znati zašto lik poput Sherlocka Holmesa postane voljen tijekom više od stotinu godina i zašto je bez sumnje najveći hit u beletristici. Zašto? Pa, prvi i blesavi odgovor, ali bojim se da je najvažniji, jest da je zaista, zaista dobar, ” ,dodao je Steven Moffat o popularnosti Sherlocka.

 

The Abominable Bride
image-44102

 

 

Godina 2016. bit će zasigurno dobra godina, a u Sherlock specijalu gledatelji mogu vidjeti kako je Sherlocku bilo 1895. godine i je li mu bila ispunjena zločinima kakve je priželjkivao. Viktorijanska Engleska svijet je parnih vlakova, kočija, gospode u frakovima, dama koje nose duge suknje i šešire, a čeka nas i mnogo drugih uzbuđenja.

Iako su Sherlock i Watson stručnjaci u rješavanju zamršenih slučajeva, ovaj put imat će neprijatelja malo drukčijeg kalibra. Morbidna mladenka žena je stanovitog Thomasa Ricolettija i tek što je počinila samoubojstvo, odjenula je vjenčanu haljinu i kao duh plaši stanovnike Londona.

Na Pickboxu gledatelji već sada mogu odgledati sve dosad snimljene sezone Sherlocka, a  u prvom mjesecu, osim Sherlock specijala, očekuje ih i ekskluzivna premijera serija Limitless (Savršena formula) i Billions (Milijarde).

 

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

 

About The Author

Related posts