Rujan 29, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Prvi dan proljeća by ELFS

moda ELFS

Taman za buđenje iz dugog zimskog sna, ova proljetna kolekcija poznatog modnog dvojca stigla je kao naručena jer dobrih vijesti, zamamnih krpica i lijepih žena – nikad dosta! I ovoga puta pred objektivom iskusnog i talentiranog fotografa Danijela Galića našla se prekrasna Južnoafrikanka sa zagrebačkom adresom, Nabillah Haron koja se svojom jedinstvenom energijom savršeno uklopila u novu kolekciju!

  moda ELFS.jpeg2 _DGF8775.jpg

Kako će izgledati dolazak prvih zraka sunca na našem asfaltu, Aleksandar i Ivan već odavno znaju. Dečki ostaju vjerni svom potpisu, koketiraju s cvjetnim motivima, ne zanemaruju moć modnih detalja, a ono najvažnije iz kolekcije u kolekciju najbolje naglašavaju žensku siluetu i moć! Baš zato, sve ove komade želimo vidjeti u svom ormaru! Romantičan izgled i odvažan duh tajno su oružje svake pripadnice nježnijeg spola.

– “Svjesni smo situacije koja se događa oko nas, odgovorno pristupamo i poslovanje smo usmjerili online kako bi svi naši kupci bili zadovoljni. Nadamo se da će naši proljetni klasici ubrzo šetati svjetskim ulicama, rivama i pistama jer sve što radimo – radimo 100% sa srcem! – istaknuo je Aleksandar Šekuljica.

- I dalje smo vjerni cvjetnom uzroku i prozračnim haljinama, ali neumorno stvaramo nove trendove i favorite te stavljamo naglasak na žensku odvažnost i stil. Što se tiče nas, prvi proljetni dani najavljuju još jednu uzbudljivu modnu sezonu. – nadodaje Ivan Tandarić.

_DGF8049.jpg _DGF8670.jpg

Ova kolekcija je, baš kao i sve s potpisom Elfsa dostupna je trenutno samo u ponudi ELFS webshopa  čime i ELFS-i poručuju: #ostanidoma
•Tijekom pandemije korona virusa,da bi socijalni kontakt  između kupaca i dostavljača sveli na minimum, poželjno je da sve naruđbe budu plaćene online karticama jednokratno ili na rate  kako bi izbjegli socijalni kontakt prilikom  plaćanja pouzećem.

Izvor V.B  Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts