Travanj 09, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Premijerno prikazan film ‘IDEŠ?IDEM!’, dolazak glavnih zvijezda filma izazvao oduševljenje na stotine klinaca i mladih!

VJuracic_ZGracic_BPrase_KayaSolo_FLaus _foto_Mladen Stanić

Sinoć je u CineStaru Novi Zagreb (Avenue Mall) održana svečana premijera filma IDEŠ?IDEM! redatelja Ljube Zdjelarevića. Više od šest stotina posjetitelja uživalo je u prvoj projekciji filma koji je na kino platnu okupio YouTube zvijezde i vodeće influencere iz regije. 

Naklon nakon premijere _Ideš Idem_foto_Mladen Stanić
image-177918

Premijeri su nazočile glavne zvijezde filma –  Bogdan Ilić “Baka Prase”, Vid Juračić, Veronika Rosandić, Kaja Kočevar – “Kaya Solo”, Fran Lauš, Nika Ilčić, Amel Družanović – Meca Cazin, Nenad Krstić – Tony TCTN - a njihov je dolazak izazvao oduševljenje na stotine djece koji su došli na premijernu projekciju filma, gdje su imali mogućnost uživo se susresti sa svojim idolima.

Film IDEŠ?IDEM! zabavna je komedija koja po prvi puta okuplja najpoznatije i najutjecajnije Youtube zvijezde i vodeće influencere regije; svi oni u filmu kreću na nesvakidašnje filmsko proputovanje od Zagreba do Istanbula i zapravo glume – sami sebe! Riječ je o nekonvencionalnom filmskom projektu koji po prvi puta u igranoj formi okuplja mlade zvijezde regionalne youtube scene uz koje odrastaju današnje generacije, a kao jedini profesionalni glumac u filmu nastupa Zijad Gračić!  

Film IDEŠ?IDEM! u kina stiže 5. prosinca u distribuciji 2i Filma.

Piše M.T Foto Mladen Stanić

About The Author

Related posts