Lipanj 04, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Premijera najiščekivanijeg filma godine – Ratovi zvijezda: Sila se budi

Doris Pincic _1

Hrvatska premijera u IMAX-u jedna od prvih premijera u svijetu – brojni poznati oduševljeni najnovijim nastavkom popularne filmske franšize
Sinoć je u IMAX dvorani CineStar Arena Zagreb održana svečana premijera najiščekivanijeg filma godine – Ratovi zvijezda: Sila se budi. Premijeru nisu propustili Doris Pinčić Rogoznica koja se okušala u ulozi princeze Leia, Branka Krstulović, Hrvoje Šalković, Rene Bitorajac, Jasna Nanut, Enes Vejzović, Ana Radišić, Antonio Franić, Goran Bogdan, Ivana Paradžiković, Hrvoje Čermak, Đelo Hadžiselimović te mnogi drugi.

Starwarsmanija tjednima prije premijere zahvatila je cijeli svijet, pa tako i Hrvatsku. U CineStar kinima u pretprodaji je prodano skoro 30 000 ulaznica, što je apsolutni rekord u povijesti hrvatskog boxoffice-a.


J. J. Abrams režirao je film, dok je George Lucas, kreator cijele franšize, na ovom filmu radio kao kreativni savjetnik. Nastavak sage Ratovi Zvijezda događa se 30 godina nakon radnje filma Ratovi zvijezda VI: Povratak Jedija (1983). U najnovijem nastavku pojavljuju se i novi likovi Finn, Rey i Poe Dameron zajedno s onima iz prijašnjih nastavaka Ratova zvijezda. Film ‘Sila se budi’ producirale su kompanije Walt Disney Pictures, Lucasfilm i Bad Robot Productions . Distributer za Hrvatsku je 2i Film.


Željno iščekivani sedmi nastavak legendarne sage o Jedijima i zlom carstvu u redovnu kino distribuciju kreće 17.12., točnije već na ponoćnim projekcijama u noći sa 16. na 17. pa ćemo najiščekivaniji film godine moći pogledati prije Amerikanaca. Starwarsmanija, odlična glumačka ekipa, te zasigurno fenomen pop kulture i svjetske kinematografije su odlična pozivnica da se uputite u najbliže CineStar kino i pogledate film među prvima u svijetu, a preporuka su Imax ili eXtreme dvorane za potpuni doživljaj ovog filmskog spektakla.

Piše D.T. Foto: Sara Dombre i Ino Zeljak

About The Author

Related posts