Rujan 23, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Prekrasna ogrlica s porukom koja će sigurno postati omiljena

moda ogrlica
Nakit je bez premaca detalj koji baš svakom stylingu može podariti drugačiju i unikatnu modnu priču. Naime, činjenica kako su upravo detalji ti koji čine najveću razliku te diktiraju smjer u kojem će kombinacija krenuti, dodatno nas potiče da ovaj aspekt baš nikad ne zanemarimo već naprotiv, naglasak stavimo na unikate modele koji će privlačiti svu pažnju.

WALD Berlin kao što i samo ime da naslutiti, berlinski je brend iza kojeg stoje stilistica Dana Roski i manekenka Joyce Binneboese. Brend je pokrenut 2012. godine s ciljem kreiranja unikatnog nakita od kojeg svaki komad nosi svoju priču. Dizajnerice inspiraciju crpe u različitim životnim situacijama ili događajima, pa je tako WALD Berlin nakit nerijetko inspiriran putovanjima ili estetikom nekih prošlih vremena. U svojoj izrada koriste se finim kamenjem i kvalitetnim materijalima, pa možemo zaključiti kako je ovom brendu osim lijepog i unikatnog izgleda, vrlo bitna i sama kvaliteta te postojanost.

Premda WALD Berlin u svojoj ponudi ima zbilja raznovrstan nakit, nama je za oko zapela jedna vrlo posebna ogrlica. Srcoliki oblik u ružičastoj boji koji sadrži inspirativne natpise bez imalo razmišljanja je komad nakita koji želimo u svojoj kolekciji. Zašto je to tako leži u činjenici kako je riječ o divnom minimalističkom dizajnu koji nosi sitnu, ali upečatljivu poruku te će osvojiti srce svih zaljubljenika u decentne i suptilne detalje.

Što se tiče kombiniranje ove ogrlice, predlažemo da to činite s odjećom jednostavnih i čistih linija koja će ogrlici dopustiti da dominira, a nije naodmet odlučiti se i za neutralne boje koje će kreirati odličan kontrast s ružičastom bojom. Naravno, ovaj divan komad nakita možete nositi i s nekoliko drugih ogrlica, ali i u tom slučaju pripazite da se radi o jednostavnim komadima. Ova srcolika ogrlica sp porukom divan je poklon sebi, ali i dragoj prijateljici, stoga već danas online nabavite svoj primjerak i uživajte u divnom dizajnu.

About The Author

Related posts