Rujan 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Prekinuli su 2017., no tek sad su se razveli: Ona nije viđena s drugim, a on osvaja samo mlađe žene

fergie i Josh Duhamel ss

Glumac Josh Duhamel i pjevačica Fergie i službeno su se razveli.

Podsjetimo, par se počeo viđati 2004. godine, nakon što je njezin bivši bend The Black Eyed Peas nastupio u cameo ulozi u Joshovu showu u Las Vegasu. Zaruke su uslijedile u prosincu 2007. godine, a vjenčanje je održano u siječnju 2009. godine u Malibuu.

Svega 9 mjeseci nakon romantične ceremonije striptizeta Nicole Forrester objavila je javno kako je Josh imao aferu s njom u svom hotelu u Atlanti, no kasnije se ispričala paru zbog neugodnosti, iako oni nikada nisu htjeli priznati tu aferu.

fergie i Josh Duhamel ss
image-178806

“Ovo nije prvi put da je neka striptizeta dobila veliki iznos novca kako bi lansirala lažnu priču u javnost vezanu za nekoga poznatog. Ova je priča presmiješna”, izjavio je tada glumac.

Ipak, glumačko-pjevački par potvrdio je razvod u rujnu 2017. godine. Tijekom zajedničkih dobili su sina Axla kojemu je sada 6 godina, a upravo su zbog njega ostali u bliskim odnosima. “Nije mi bio plan rastati se, htjela sam biti zauvijek udana, no nažalost nismo uspjeli”, otkrila je pjevačica u jednom intervjuu kroz suze ne otkrivajući prave razloge razvoda.

Josh Duhamel insta
image-178807

Par donedavno nije predao sve potrebne papire za razvod, pa ih je sud morao upozoriti da ako to ne naprave, ostaju u braku. A čini se kako je takav ultimatum utjecao na njih, jer prikupili su svu potrebnu dokumentaciju.

Markantni glumac nakon razvoda je viđan u društvu raznih mlađahnih ljepotica, a posljednjih mjeseci ne odvaja se od 26-godišnje bivše Miss SAD-a Audri Mari za kojom je navodno potpuno izgubio glavu.

Audra Mari
image-178808

S druge strane, njegovu bivšu suprugu od razvoda se nije uspjelo snimiti s nekim muškarcem, iako to nipošto ne znači da nema nikoga.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts