Ožujak 31, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Poznate dame zablistale na humanitarnoj reviji Ivice Skoke

©G.I.Tepeš

Nesvakidašnja revija modnog dizajnera Ivice Skoke prilika je da se svi zamislimo koliko dajemo društvu. LIONS klub Lenuci priredio je za udrugu Ljubav na djelu događaj o kojem će se još dugo pričati. Uloga manekenki koje su blistale u večernjim haljinama ovog je puta pripala poznatim damama među kojima su bile Olja Vori, Tončica Čeljuska, Ljiljana Vinković i Antonella Malis. 

”LIONSI tradicionalno u rujnu organiziraju humanitarne akcije za one kojima je pomoć najpotrebnija, a ove su godine u fokusu djeca oboljela od malignih bolesti. Ova revija samo je mali podsjetnik svima nama da pomognemo koliko možemo. Ovi mališani nas trebaju!”, izjavila je predsjednica LC Lenuci Renata Gubić.

©G.I.Tepeš
image-107760

Posebno uzbuđenje vladalo je među damama, članicama LIONS klubova, a istaknule su se predsjednica LC Lenuci Renata Gubić, predsjednica regije sjever Vesna Boinović-Grubić, Ana Lisak i mnoge druge. Dame su pistom šetale u večernjim haljinama dizajnera Ivice Skoke i cipelama Högl.

©G.I.Tepeš
image-107761

Donatorska revija čiji je prihod namijenjeni djeci i obiteljima iz udruge Ljubav na djelu održana je u prekrasnom prostoru Lateral Roof Top bara koji se nalazi na 26. katu nebodera i iz kojeg se pruža jedinstven pogled na grad Zagreb. U izvrsnom raspoloženju ove humane misije uživali su posebni savjetnik Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, doc.dr.sc. Tomislav Madžar, državna tajnica za mlade i obitelj Margareta Mađerić, pročelnica gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Romana Galić, guverner LIONS Hrvatske Mladen Kajganić, ali i dobro nam znana lica poput pjevačice Andreje Šušnjare, rukometaša Igora Vorija te voditeljica Lane Pavić i Ivane Šundov-Hojan.

©G.I.Tepeš
image-107762

©G.I.Tepeš
image-107763

©G.I.Tepeš
image-107760

©G.I.Tepeš
image-107765

©G.I.Tepeš
image-107766

Piše D.T. Foto G.I. Tepeš

 

About The Author

Related posts