Rujan 20, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Koncert Nine Kraljić i Dunje Knebl te benda Kololira!

image

U Kulturnom centru Travno u srijedu, 23.10. 2019. godine u 19 i 30 održati će se koncert Nine Kraljić i Dunje Knebl i benda Kololira!

Koncertom pod nazivom „Pjesme s one strane vremena“ otići ćemo u prošla vremena na način Nine Kraljić, Dunje Knebl i vrsnih glazbenika Kololire!

Njihov zajednički nastup poziva pjesmama na putovanje u prošlost. Osim pjesama iz raznih dijelova Hrvatske, imat ćete priliku čuti i stare tradicijske pjesme iz Engleske, Irske, Ukrajine, Moravske, Rusije…

Njihova zajednička suradnja – novost je na world music sceni. Radi se o novoj glazbenoj priči naših dviju poznatih glazbenica koje su iz sasvim različitih priča, no ipak put ih je poveo istim stazama. Njima godine ne predstavljaju mnogo, jer razlika između njih je skoro pola stoljeća, ono što ih veže jest ljubav prema tradicijskoj glazbi i prema onim starim, bajkovitim, nikad ispjevanim pričama. Dunja Knebl i Nina Kraljić u posebnom programu predstaviti će ono što su zajedničkim snagama, uz pratnju glazbenika iz Kololire, stvorile.

 Piše M.M Foto ShowBizzPress

 

About The Author

Related posts