Rujan 21, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Poslije burnih veza povukla se iz javnosti, a novog dečka sad toliko čuva da ga prekriva platnom

taylor swift ss

Pop-zvijezda Taylor Swift nakon burnih veza s brojnim bivšim dečkima povukla se na neko vrijeme iz javnosti te uživa s Joeom Alwynom, glumcem s kojim je u vezi tri godine.

Swift je s dečkom slavila njegov 29. rođendan u Londonu, a par se u jednom tamošnjem restoranu družio s dobrim prijateljem pjevačice, Edom Sheeranom. Toliko su se dobro pazili fotografa da su se pokrili golemim crnim platnom dok su ulazili u automobil nakon večere, tako da ih nitko nije mogao fotografirati.

Joe Alwyn ss
image-185029

Pjevačicu su paparazzi uhvatili kako se hihoće dok se skriva te su je od svega branili tjelohranitelji.

Kako je već ranije ispričala medijima, Taylor smatra London drugim domom, a svaki slobodni trenutak provodi upravo ondje. Njezinu romansu s Joeom komentirao je i Ed Sheeran.

“On je drag. Jako je pristojan i dobar je prijatelj. Ona je u Londonu već neko vrijeme”, kratko je Sheeran rekao za Daily Mail.

Pjevačica i njezin dečko već se neko vrijeme uspješno skrivaju od fotografa, a kako je rekao Zayn Malik iz One Directiona, Swift je sposobna sakriti se čak i u kovčeg ako je potrebno, samo da je ne uhvate.

Taylor Swift ss
image-185030

Manekenka Cara Delevigne prije tri godine posudila je kuću pjevačici i njezinu tada novom dečku samo kako bi mogli na miru uživati u privatnosti. Par zna kako uživati, a glasine im ne smetaju.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts