Kolovoz 08, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Pocket palma rasprodala Mali pogon Tvornice kulture, koncert seli u Veliki pogon!

pocket palma_SBP

Koncertna promocija debitantskog albuma synth-wave senzacije pocket palma, izazvala je ogroman interes publike te je koncert iz Malog pogona prebačen u Veliki pogon Tvornice kulture i u prodaju su puštene dodatne ulaznice.

pocket palma_SBP
image-183693

Nevjerojatno nam je drago i jako smo počašćeni što se uspjelo prodati toliko ulaznica da je naš koncert morao biti prebačen u Veliki pogon Tvornice. U Tvornici smo svirali već nebrojeno puta i stvarno se jako veselimo što ćemo prvi put samostalni koncert moći održati na velikom stageu. Nismo očekivali da će se ovo dogoditi i sad smo još uzbuđeniji oko svega i jedva čekamo sa svima zaplesati i zabaviti se.”

Anja i Luka mislili su na svaki detalj i osigurali vam atraktivan merchandise po pristupačnim cijenama. U ponudi će se naći pocket palma majice, torbe, CD, vinyl i audio kazeta.


Veliki tulum pocket palme otvorit će zagrebački electro-pop dvojac Cubies koji će nas zagrijati za nostalgično šarenilo synth melodija kojima će pocket palma napraviti pravi plesnjak u duhu osamdesetih!

 

Piše L.A Foto ShowBizzPress

 

About The Author

Related posts