Kolovoz 15, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Pjevač Iron Maiden boluje od raka, no prognoze su ‘iznimno dobre’

Bruce_Dickinson_2008

Liječnici su pronašli mali tumor na jeziku Brucea Dickinsona oko Božića, bend javlja kako je pjevaču “jako dobro”.

Iron Maiden su otkrili kako se od oko Božića frontmen Bruce Dickinson liječi od raka. Pretrage i biopsije na rutinskom liječničkom pregledu otkrile su malen tumor na stražnjoj strani pjevačeva jezika, objavio je bend na svojoj stranici. Vokal je jučer završio sa sedmotjednom kurom kemoterapije i radiološkim tretmanima.

Grupa javlja kako su Dickinsonove prognoze “iznimno dobre,” budući da je tumor otkriven u ranoj fazi. Frontmenovi liječnici očekuju da će ga do kasnog svibnja proglasiti zdravim. Nakon toga, Dickinsonu će biti potrebno još nekoliko mjeseci da se vrati u normalu.

“Molimo vas za strpljenje, razumijevanje i poštovanje prema privatnosti Brucea i njegove obitelji, dok vas ne obavijestimo o svemu do kraja svibnja,” kolektivno su izjavili Iron Maiden. “Bruce je jako dobro, s obzirom na okolnosti, a i cijeli tim je veoma pozitivan.”

Pjevač je lani završio u naslovima the singer zbog svoje lude odvažnosti. Na festivalu Sonisphere u Engleskoj pjevač je prošle godine – inače avijacijski entuzijast – sudjelovao u izvedbi bitke iz Prvog svjetskog rata iznad festivala u zrakoplovu starom 100 godina. Snimka predstave sadržavala je 12 minuta materijala snimljenog iz svih kutova, pa i iz Dickinsonove kabine.

Svoj interes za zrakoplovstvo potvrdio je i ulaganjem 450,000 dolara u “najdužu letjelicu na svijetu,” takozvani Hybrid Air Vehicle. “Ovo mijenja pravila onoga što može letjeti i svega što možemo učiniti,” izjavio je Dickinson za BBC prošlog ožujka. “Leteći brod oduvijek je s nama; samo čeka da ga tehnologija dostigne.”

Izvor rollingstone.hr Foto wiki

About The Author

Related posts