Rujan 21, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ova ljepotica glavna je tema jer je osvojila problematičnog glumca, a ranije je bila s njegovim prijateljem

Ben Affleck i Ana de Armas insta

Oskarovac Ben Affleck (47) posljednjih godina je vodio borbu s ovisnošću o alkoholu i odugovlačio brakorazvodnu parnicu sa suprugom Jennifer Garner (47). No sad je sve to iza njega jer je glumac ludo zaljubljen 16 godina mlađu kolegicu Anu de Armas.

Jennifer Garner Ben Affleck screenshot
image-185102

Kemija između novopečenog para se rodila prošle godine na snimanju erotskog trilera “Deep Water” u kojem su utjelovili supružnike. Ana, koja igra u najnovijem filmu o Jamesu Bondu “No time to die”, često se nalazi na listama najzgodnijih svjetskih glumica.

No nedavno je privlačila pažnju bliskim susretom s holivudskim miljenikom žena Bradleyjem Cooperom (45) na dodjeli Oscara u Los Angelesu. Naime, američki mediji su pisali kako je kemija između Ane i Bradleyja, koji je nedavno prekinuo s manekenkom Irinom Shayk, očita. To se moglo primijetiti i na fotografijama.

Ana de Armas
image-185103

Inače, Bradley i Ana se poznaju od 2016. kada su skupa snimali film “War Dogs”. Dok se američki mediji pisali da je Armas osvojila Coopera, pojavila su se šuškanja kako je u vezi s drugim kolegom, Affleckom.

Ipak, otkad se Ana i Ben ne skrivaju i često su viđeni skupa kako izmjenjuju nježnosti, postalo je jasno da se s Bradleyjem zbližila jer je dobar prijatelj njezinog dečka.

Cooper je, kako pišu strani mediji, puno pomogao Afflecku u borbi s alkoholizmom. Poznato je da je i Brad Pitt riješio svoj problem s alkoholom zbog Bradleyja koji mu je dugogodišnji prijatelj.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts