Lipanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Održana svečana premijera filma “Skrivena ljubav”

vanja_serbedzija_senka_bulic_lucija_serbedzija

Posebna svečana premijera filma “Skrivena ljubav” održala se jučer 31. siječnja u kinu Metropolis u Muzeju suvremene umjetnosti. Kontroverzna ljubavna priča koja je srušila sve predrasude i koja ostavlja iza sebe snažnu poruku od danas se može pogledati i na velikom platnu.

Skrivena ljubav jedan je od najboljih filmova godine, koji je ujedno ponio epitet i najemotivnijeg! Osvojio je 4 nominacije za nagradu Oscar (za najbolji film, najboljeg glumca, najbolji adaptirani scenarij i najbolju pjesmu iz filma), 3 nomi­nacije za Zlatni globus te 4 nominacije za nagradu BAFTA. Najveću medijsku pažnju privukao je mladi Timothée Chalamet kojemu je ovo prvi potencijalno os­karovski naslov no sigurno ne i zadnji. Timothée je trenutno najmlađi kandidat za glavnog glumca na ovogodišnjim nominacijama što ga čini i prvim kandidatom za najboljeg glumca rođenog 90-tih. Ujedno je i treći najmlađi kandidat za najboljeg glumca u povijesti Oscara!

Na jučerašnjoj premijeri, uspjehu filma nazdravljali su, uz posebno piće do­brodošlice, i osobe iz svijeta medija i filma, između ostalog i Jasna Nanut, Lucija Šerbedžija, Vanja Šerbebžija, Senka Bulić, Ana-Marija Vuković, Nikola Vikić Topić, Loredana Bahorić, Josip Tešija, Ivana Travaš i mnogi drugi.

 

Film Luce Guadagnina o suncem okupanoj romansi savršena je ljubavna priča, jed­no emotivno iskustvo koje vas vodi put prekrasne Italije u magičnu atmosferu prvih ljubavi. Skrivena ljubav temelji se na bestseler romanu „Call Me By Your Name“ autora Andrea Acimana. U filmu gledatelji se upoznaju sa 17-godišnjim Eliom(Timothée Chalamet) koji provodi ljeto veoma opušteno sa svojim roditeljima u jednom talijanskom selu. Uzbuđenje dolazi u obliku visokog, preplanulog ameri­čkog pomoćnika istraživača Olivera (Armie Hammer) koji je došao u zemlju raditi s Eliovim profesorom i ocem (Michael Stuhlbarg). U početku, Elio oprezno poz­dravlja pridošlicu. Iako izmišlja sve više razloga kako bi provodio vrijeme s Olive­rom, Elio ga ismijava, kao dijete obrazovanih akademika, između ostalog i njegov američki naglasak. Njihovi verbalni sukobi počinju poprimati erotsku notu, te na­kon što konačno konzumiraju svoj flert – prvim poljupcem koji je istovremeno razi­gran i seksi – nemoguće ih je razdvojiti. Iako će kraj Oliverovog boravka u Italiji poremetiti njihov odnos, ovo je Eliova prva ljubav i, iako je njihova afera možda kratka, ono što je zatitralo u  Eliovom srcu i mislima, ostat će tamo zauvijek. Film je režirao Luca Guadagnino, a u glavnim ulogama igraju Armie Hammer, Timot­hee Chalamet, Michael Stuhlbarg, Amira Casar i Esther Garrel.

Film od danas možete pogledati u kinima!

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts