Travanj 04, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Odlični modeli tenisica koje volimo kombinirati s trapericama

outfit insta
Iako se još uvijek teško odvajamo od najdražih sandala i udobnih natikača, polako je vrijeme da zavirite u aktualnu ponudu omiljenih tenisica. Možemo se složiti kako se radi o modelu cipela koji uvijek iznova zaokuplja našu pažnju i natjera nas da nabavimo još jedan primjerak koji će se savršeno uklopiti u postojeću kolekciju, ali i odjevne kombinacije.

Jesenske kombinacije uvijek donose neko novo i svježe ruho prožeto jednostavnošću prilikom čega je pažnja usmjerena na udobnost i komfor. Sukladno tome, traperice su definitivno modni komad koji nam dopušta modnu zaigranost i kreiranje različitih te zanimljivih outfita. Ono s čime baš nikada ne možete pogriješiti su udobne oversized košulje koje savršeno pristaju skinny trapericama koje su se u nadolazećoj sezoni nametnule kao jedan od najvećih trendova, ali i jednostavne majice koje volimo nositi s bezvremenskim kožnim jaknama ili balonerima. Ono što je potrebno kako bi baš svaka jesenska kombinacija bila potpuna su tenisice koji će zaokružiti cijelu modnu priču i podariti joj ležeran prizvuk.

adidas Campus (600 kn)

Superga 2790 Cotrope (600 kn)

H&M (180 kn)

Ove jeseni najdraži brendovi predstavili su najnovije kolekcije koje sadrže jednostavne modele, ali i one nešto upečatljivije, stoga ne sumnjamo da će baš svako pronaći nešto za sebe. Sock model izdvaja se i ove godine kao jedan od najpoželjnijih, bez obzira seže li skroz do gležnja ili se zadržava na standardnoj visini tenisice, baš uvijek izgleda zanimljivo i drugačije, a volite li ipak klasičan izgled, tu su standardni modeli s kojima također nikada ne možete pogriješiti. Nadalje, prilikom kupnje tenisica osim samog izgleda, vrlo je bitno obratiti pažnju i na to da vam savršeno pristaju, ne stvaraju neugodnu bol ili pritisak koji bi vas mogao omesti u svakodnevnom obavljanju obaveza i uživanju, a budući da je upravo sada najbolje vrijeme za jesenske ulove, u nastavku smo izdvojili modele tenisica koji su idealan odabir za urbane, jednostavne i divne modne kombinacije.

Nike Air Force 1 (650 kn)

Stradivarius (180 kn)

Zara (200 kn)

Reserved (250 kn)

Veja V-10 (930 kn)

Reebok Bolton (600 kn)

Zara (300 kn), Zara (350 kn)

Stradivarius (280 kn)

H&M (140 kn, 220 kn)

Diesel (700 kn)

About The Author

Related posts