Travanj 07, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Odlični modeli čizama na petu koje ćete obožavati

moda1
Dobro je poznato kako su čizme jedan od sastavnih elementa baš svakog zimskog outfita. Kada bismo morali izdvojiti model kojeg se ne odričemo to bi svakako bio onaj na visoku petu, stoga ne preostaje ništa drugo nego da zavirite u aktualnu ponudu omiljenih brendova jer garantramo da ćete pronaći posebne i drugačije modele koje ćete još dugo nositi.

Čizme na visoku petu neizmjerno su elegantne, moćne i ženstvene te svakom outfitu podaruju određenu dozu strogoće, ali i chic modnog prizvuka. Naime, odabir s kojim ne možete pogriješiti bez imalo razmišljanja je kombinacija koja uključuje skinny traperice, jednostavnu dolčevitu, oversized kaput i neizostavne čizme. Naravno, kako bi kombinacija bila zaokružena modna priča sve upotpunite ključnim detaljima koji će oslikavati vašu osobnost i stil.

Nadalje, osim skinny modela, čizme volimo i s popularnim cargo ili culottes modelima, ali i suknjama te haljinama za koje nije potrebno dodatno naglašavati koliko šarmantno izgledaju. Ove sezone životinjski uzorak i zagasite nijanse pokazale su se kao najtraženije, a govorimo li o dnevnim i večernjim kombinacijama dobra vijest je što sve modele možete nositi u obje varijante, pa je tako osim atraktivnog izgleda zagarantirana i fukncionalnost. Budući da su pred nama sniženja u omiljenih high street i high end trgovinama u nastavaku smo izdvojili divne modele čizama na visoku petu koje će se sjajno uklopiti u svačiju garderobu!

Zara (1000 kn)

Zara (1000 kn, 1200 kn)

Uterque (1400 kn)

Bershka (380 kn), Stradivarius (380 kn)

Stradivarius (700 kn)

Reserved (450 kn, 500 kn)

Bershka (550 kn)

Reserved (450 kn), Zara (550 kn)

Stradivarius (800 kn)

Reserved (700 kn), Uterque (1700 kn)

Balenciaga (cijena na upit)

Gianvito Rossi (cijena na upit)

Gianvito Rossi (cijena na upit)

Diesel (2700 kn, 4000 kn)

Diesel (2700 kn)

CCC (330 kn, 330 kn)

CCC (330 kn)

Izvor fashion.hr Foto: Instagram, Net-a-Porter, Reserved, Zara, Uterque, Stradivarius, Bershka, Diesel, CCC

About The Author

Related posts