Srpanj 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nicki se obrušila na modnog dizajnera Giuseppea Zanottija

Nicki Minaj screenshot

Nicki se javno obrušila na modnog dizajnera Giuseppea Zanottija, optužujući ga za “rasizam i nepoštovanje” zbog njegove najnovije kolekcije tenisica.

Reperica je na Twitteru isprozivala Zanottija koji je velik broj tenisica iz nove linije nazvao “Nicki”. Prema njezinim riječima srela se s dizajnerom i bila u dobrim odnosima s njim prije nekoliko godina, ali njegov tim nije bio zainteresiran za suradnju. Usprkos tome, Zanotti je svejedno svoj novi proizvod nazvao njezinim imenom.

 

 

“Srela sam Giuseppea Zanottija prije mnogo godina,” napisala je na Twitteru. “U to vrijeme rekao mi je kako sam ga inspirirala da dizajnira tenisice u moju čast. Nosila sam ih na naslovnici Cosma. Nedavno kada je drugim umjetnicima dao kolekciju, moja agencija je pokušala doći do njega i rečeno im je da ne primaju naše pozive.”

“Samo otiđite na Google, vidjet ćete različite parove koje je nazvao po meni. Mala crna djevojka može inspirirati ali nije vrijedna kolekcije…”

“Rasizam i nepoštovanje neće biti tolerirani.”

Pogledajte njezine objave:

 

 

 

 

 

 

Nickin posljednji Twitter post o ovoj priči potvrđuje da je sa Zanottijeve web stranice uklonjena sva obuća nazvana po njoj.

 

https://twitter.com/NICKIMINAJ/status/827578444510875648?ref_src=twsrc%5Etfw

 

 

 

Izvor: NME Foto Screnshoot

 

About The Author

Related posts