Travanj 08, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nataši Bekvalac pozlilo ispred Arene: Nije mogla stajati na nogama

Nataša Bekvalac inst

Pop zvijezda Nataša Bekvalac nije ni slutila da će pripreme za koncert povodom Dana zaljubljenih biti toliko naporne. Panonska Barbika, kako je mnogi nazivaju, umorna je i iscrpljena zato što spava svega nekoliko sati, što je i sama nedavno priznala.

Kako izvor blizak pjevačici  za Alo.rs otkriva, njoj je tokom probe pozlilo jer je u Areni bilo veoma vruće i umalo se onesvijestila. Tada je tražila od suradnika da nastave s probom, a ona je otišla na svjež zrak. U prvih nekoliko minuta se pokušavala smiriti i što prije doći sebi kako bi mogla nastaviti s probom, ali je manjak sna uzeo danak i nije uspjela ostati na nogama.

 

Natasa Bekvalac2
image-182357

 

 

Koliko je Nataši bio loše, jasno je i po tome što je sjela na stepenice ispred ulaza u “Štark Arenu” ne mareći za prolaznike. Nakon što se malo oporavila, latila se mobilnog telefona. Čini se da ju je poziv dovoljno oraspoložio, pa je ubrzo ustala i vratila se svojim obavezama na probi. Dok su je svi savjetovali da ode u hotel u kojem je smještena i odmori se kako bi se oporavila za probu koja ih je čekala već sutradan, ona je to odbila.

” Nataša je osoba koja nikada ne bi priznala da joj je nešto naporno ili teško. To što se forsira preko svojih granica uzelo je maha posljednjih nedjelja jer probe mnogo duže traju i mnogo su napornije. Nikoga od ekipe nije začudilo što joj je pozlilo jer svi znaju koliko malo jede i spava ”, završava izvor.

 

Izvor Avaz.ba Foto Instagram/Facebook

 

 

 

About The Author

Related posts