Veljača 24, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Napravila pravu pomutnju: Dekolte zbog kojeg su svi gledali u nju otkrivao jedan mali detalj

Scarlett Johansson

Holivudska glumica Scarlett Johansson napravila je pravu pomutnju pojavivši se na crvenom tepihu dodjele nagrade Screen Actors Guild u haljini zbog koje su svi na trenutak ostali bez daha kada su je ugledali.

Scarlett Johansson
image-181237

Naime, 35-godišnja Scarlett blistala je ruku pod ruku sa zaručnikom Colinom Jostom dok je ponosno pokazala duboki dekolte u smaragdno zelenoj haljini, koja joj nije dopuštala da ispod nje nosi grudnjak. Sa stražnje pak strane otkrivala je pogled na njezina gola leđa i gigantsku tetovažu kojom su prekrivena, kao i dio trbuha i prsa, a koju ne pokazuje tako često.

Scarlett Johansson
image-181238

Inače, plavokosa ljepotica poznata je kao velika ljubiteljica tetoviranja i ukrašavanja tijela tintom, a zanimljivom tetovažom golica maštu brojnih obožavatelja.

Inače, Scarlett ovih dana ispisuje povijest, i to kao prva glumica koja je u povijesti dodjele filmske nagrade Oscar istovremeno nominirana za ulogu najbolje glavne ženske uloge i najbolje sporedne ženske uloge.

Zanimljiv je podatak i to da se upravo ona našla na vrhu Forbesove liste najplaćenijih glumica u 2019. godini te tako ponovila uspjeh iz 2018. godine.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts