Ožujak 31, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Najtraženija preljubnica na svijetu napokon će otkriti svoju stranu priče: Što se dogodilo na tulumu?

Jordyn Woods ss inst

Ovakav rasplet događaja očekivali su baš svi.

Prošlog tjedna svijet šoubiznisa uzdrmao je skandal za koji nitko sa sigurnošću ne može reć je li pravi ili izmišljen u promotivne svrhe.

Radi se o navodnom preljubu Jordyn Woods i košarkaša Tristana Thompsona dok je on još bio službeno u vezi s majkom svoje kćeri True, Khloe Kardashian. Da stvar bude gora, Jordyn je najbolja prijateljica Kylie Jenner, Khloeine polusestre, a navodno se par tajno viđao mjesec dana.

jordyn-woods-inst
image-156115

Cijeli medijski klan Kardashian okrenuo je leđa 21-godišnjoj plus-size manekenki koju je zapravo i proslavilo prijateljstvo sa slavnim reality sestrama. Jordyn je čak i živjela s Kylie koja joj je navodno platila brojne operacije kako bi izgledala kao što izgleda danas.

Ipak, sada je odselila mami, a više neće raditi ni beauty kolekcije sa svojom prijateljicom koja još razmišlja može li joj ikad oprostiti takvu izdaju. Također, Jordyn više neće biti niti model za Good American liniju odjeće čija je vlasnica upravo Khloe.

khloe kardashian ss
image-156116

Internet se već danima ruga na njezin račun, no čini se kako će Jordyn itekako profitirati od aferebila ona izmišljena ili stvarna. Kako prenosi britanski The Sun, Jordyn su ponuđeni vlastiti reality show te kozmetička linija, ali i brojna modna snimanja te revije.

Također, brojne se televizijske kuće već danima otimaju za njezin intervju kako bi iznijela svoju stranu priče, dok je ona još svježa.

Izvor  Dnevnik.hr Foto screenshot, instagram

 

About The Author

Related posts