Svibanj 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Na porođaju Meghan Markle će biti 22 osobe

meghan markle princ harry ss

Meghan Markle i princ Harry nedavno su s javnošću podijelili vijest da će postati roditelji. Novi član kraljevske obitelji očekuje se na proljeće, ali bivšu glumicu čekaju veoma teški mjeseci jer će morati da se pridržava određenih pravila.

Tako je Meghan za odlazak na službenu turneju u Australiju s Harryem morala tražiti posebnu dozvolu, ali tek nakon 12. tjedna trudnoće, kada je ultrazvuk potvrdio da je s djetetom sve uredu.

 

Kako prenosi ”Daily Star”, vojvotkinja će nakon ove turneje morati napraviti pauzu u putovanjima, što znači da neće moći posjetiti ni majku koja živi u SAD.

Kraljevska pravila u trudnoći nalažu da spol djeteta ne smije da se zna sve do rođenja, a neće biti ni popularnog darivanja djeteta jer se smatra da to, s obzirom na njihov status i materijalno stanje, ne bi bilo primjereno.

Poseban zadatak za Harrya i Meghan bit će izbor imena za dijete, jer protokol nalaže da kraljevski nasljednik treba imati tri do četiri imena.

I porođaj će kod Meghan biti drugačiji, a to znači da će morati da asistiraju tri babice, dva akušera, tri anesteziologa, četiri kirurga, dva pomagača, četiri pedijatra, laboratorijski tehničar za krvne pretrage i čak tri menadžera.

 

Sva ova pravila važila su i za Kate Middleton, koja je rodila troje djece.

Osim svih ovih pravila, prva osoba koja mora saznati da u kraljevsku obitelj stiže novi član uvijek je kraljica Elizabetha.

 

Izvor Daily Star Foto Screenshot

About The Author

Related posts