Srpanj 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Monarchy u Tvornicu kulture donose novi album “Mid: Night”

MONARCHY_PROMO0771 COLOUR VERSION

Britanski electro pop duo Monarchy stižu u zagrebačku Tvornicu kulture u utorak, 12. veljače gdje će koncertno predstaviti svoje novo izdanje „Mid: Night“.

Inspiraciju za svoju glazbu Monarchy su pronašli na tromeđi Daft Punka, Steviea Wondera i grupe The KLF, što se posebno čuje i osjeti u aktualnim radovima skupljenim na albumu „Mid: Night“. Grupu su u rujnu 2009. u Londonu osnovali Ra Black i Andrew Armstrong i kroz nekoliko sezona realizirali cijeli niz autorskih pjesama, objavljenih kao pojedinačni singlovi ili skupljenih na EP-u „Almost Human“ te remikseva za izvođače kao što su Lady Gaga, Ellie Goulding, Kelis, Jamiroquai i Kylie Minogue. Posebno intrigira njihova suradnja s Ditom Von Teese koja je pjevala u singlovima „Disintegration“ i „Girls & Boys“ (obradi Blura) te odigrala glavnu ulogu u spotu za „Black Widow“.

Album „Mid: Night“ Monarchy objavljuju 18. siječnja. U prosincu 2018. najavili su ga singlom „Deep Cut“ kojem će se u petak, 11. pridružiti još jedna pjesma – odlična „Back To The Start“. Odmah po izlasku novog materijala, krajem siječnja, grupa će odsvirati kratku UK turneju, da bi početkom veljače prešli i na kontinent. U zagrebačku Tvornicu kulture stižu u utorak, 12. veljače.

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka, 14. siječnja po cijeni od 50 kn. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 70 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark i Aquarius CD Shop, na svim prodajnim mjestima Eventima i online.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts