Svibanj 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Miley Cyrus nakon razvoda: Odbijam priznati da je moj brak završio zbog varanja

Liam Hemsworth i Miley Cyrus ss

U posljednjih mjesec dana glavna tema svjetskih medija jeste razvod pjevačice i glumice Miley Cyrus i Liama Hemswortha trajao samo godinu dana, a nakon što su objavili ovakvu vijest u medije, par je počeo iznositi prljave detalje iz njihovog zajedničkog života.

 

Miley Cyrus i Liam Hemsworth ss
image-170517

 

 

Kako je popularnoj pjevačici okačena etiketa nevjernice, narkomanke i probisvijeta, na sve to se odlučila oglasiti i Miley. Ona je zajedno sa svojim fanovima na Instagramu podijelila iskren status u kojem je demantovala sve navode do sada i iznijela sve što ju je do sada tištilo.

 

 

Miley Cyrus
image-170518

 

– Mogu prihvatiti da život koji sam izabrala znači da moram živjeti potpuno otvoreno i transparentno. Ono što ne mogu prihvatiti jeste da lažem i prikrivam zločin koji nisam počinila. Nemam šta da krijem. Mogu ja da priznam dosta toga, ali odbijam priznati da se moj brak završio zbog varanja. Liam i ja smo zajedno već deceniju. Rekla sam to i prije i to ostaje istina, volim Liama i uvijek ću. Morala sam da donesem odluku da ostavim raniji život iza sebe. Dugo nisam bila ovako sretna i zdrava. Možete me zvati svakakvim imenima, ali da sam lažov to ne možete – napisala je pjevačica u svom statusu na Instagramu.

 

Miley Cyrus ins
image-170519

 

 

Izvor Azra.ba Foto Screenshot

About The Author

Related posts