Ožujak 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Mia Negovetić od Hollywooda do Lisinskog

Mia_lisinski 21

Prvi puta u povijesti u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu održat će se solistički koncert jedne djevojčice. Uz pratnju Zagreb Star’s Orchestra Mia će nastupiti u petak, 16. rujna 2016.

13 godišnja riječanka u protekle je dvije godine prošla put od pjevanja u sobi i dnevnom boravku do nastupa u legendarnom holywoodskom CBS-ovom studiju , a na poziv čuvene voditeljice Ellen Degeneres.
Bio je to nastup najvećih dječjih talenata na svijetu, a Mia je oduševila brojnu američku publiku, producente te je uslijedio poziv za ponovni nastup u Americi.
Njezin nastup u potpunosti je oduševio i voditelja ,slavnog američkog komičara Stevea Harveya koji je njen nastup izdvojio kao jedan od najupečatljivijih.

Mia_lisinski 20
image-60355

Na tom dvogodišnjem putu nastupila je i na četiri pjevačka natjecanja te je odnijela pobjedu na svima, uključujući RTL-ove „Zvjezdice“ 2015.
Nastupom na Mimohodu povodom Dana pobjede 2015., gdje je izvela himnu Republike Hrvatske, skrenula je na sebe pažnju cjelokupne hrvatske javnosti.
Njeni nastupi objavljeni na Youtube-u imaju već desetak milijuna pregleda.

Dobitnica je i večernjakove „Ruže“ za novo lice godine 2015.
U međuvremenu, je imala niz značajnih nastupa. Bila je gošća Vanne na slavljeničkom koncertu u Lisinskom i dodjeli nagrada Sportskih novosti najboljim hrvatskim sportašima.
Na Retropatiji je pjevala zajedno s Jacquesom Houdekom, Markom Toljom i Damirom Kedžom , a s Ivanom Husar nastupila je na otvorenju Ledenog parka u Zagrebu.

Mia_Little_Big_Shots 36
image-60356

Na božićnom gala koncertu u Bjelovaru, uz nastup s Tonijem Cetinskim, bila je i voditeljica programa. Izuzetan je bio i prijem publike na «Božiću u Ciboni».
Poseban je bio i koncert prigodom otvaranja «Opatijskog ljeta» koji je održala s gostima : Ninom Kraljić, Markom Toljom i Damirom Kedžom na prepunoj ljetnoj pozornici.
Nema dvojbi, prvi veliki solistički koncert u legendarnom Lisinskom bit će kruna svih dosadašnjih uspjeha mlade Riječanke, ali i veličanstveni poticaj i uzlet u čarobnu glazbenu budućnost koja Miu Negovetić još očekuje.

Ulaznice se po cijeni od 90 120 150 mogu kupiti na blagajni Lisinskog i online www.lisinski.hr
Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts