Kolovoz 15, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Masters of Dirt: Adrenalinski show za cijelu obitelj

MastersOfDirt_bicikl_foto_Syo van Vliet

Najbolji svjetski freestyle virtuozi na motociklima, biciklima i quadovima, Mastres of Dirt, uskoro stižu u Zagreb!

 

MastersOfDirt_Fuel Girls_foto_Syo van Vliet
image-177615

Automobili, motori, bicikli, sva prijevozna sredstva na kotačima od pamtivijeka interesiraju i fasciniraju, a kada se tome doda brzina i neustrašivost, nastaje show vrijedan gledanja.

 

Vratolomije koje prkose svim zakonima fizike, nevjerojatni skokovi i flipovi, potezi i trikovi koji oduzimaju dah, sve to očekuje publiku u subotu, 28. prosinca 2019. u Areni Zagreb.

 

MastersOfDirt_bicikl_foto_Syo van Vliet
image-177616

 

 

Ljubav i zanimanje prema motorima i automobilima je ona koju dijele i maleni i veliki, a Masters of Dirt genijalci spremaju se oduševiti vratolomijama u kojima se vidi sva raskoš i potencijal motornih vozila! Kako bi show mogli doživjeti i oni najmanji, osiguran je besplatan ulaz djeci do 6 godina*.

 

Publiku u Areni oduševit će skokovi do čak 14 metara u visinu na poligonu dugačkom 24 metara uz vrhunsku pirotehniku i žestoku glazbenu podlogu službenog DJ-a Mosakena te „Fuel Girls“ plesačice iz Velike Britanije.

 

MastersOfDirt_bicikl_foto_Syo van Vliet
image-177617

 

 

Glavna zvijezda „Masters of Dirt“ spektakla u Areni Zagreb bit će megapopularni FMX šampion Kai Haase, koji je prvi u svijetu izveo FMX flat-drop backflip sa svojim motociklom na zemlji i to s rampe visoke nevjerojatnih 10 metara. Uz njega, tu je i Aleš Rozman koji će izvesti backflip na quadu te ultimativna zvijezda freestyle planinskog bicikliranja Adolf Silva, koji će oduševiti zagrebačku publiku triple backflipom na svom MTB-u. Najpoznatiji svjetski freestyleri, 28. prosinca, u Zagreb dolaze u sklopu turneje „Masters of Dirt Total Freestyle Tour 2019“.

 

Masters of Dirt je više od motocross showa. To je uistinu spektakularni spoj adrenalina, nevjerojatnih vještina i izvedbi na granici (ne)mogućega. Prije šest godina prvi put gostovali su u Zagrebu i u prepunoj Areni ostavili sve bez daha. Ove godine vraćaju se na isto mjesto, no još bolji, još nepredvidljiviji, još brži i još luđi.

 

MastersOfDirt_cover
image-177618

 

 

*Djeca mlađa od 6 godina imaju besplatan ulaz uz uvjet da ne zauzimaju dodatnu stolicu. Ulaznice se mogu kupiti na http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/masters-of-dirt-zagreb-arena-527608/event.html

 

 

Piše M.T Foto Syo van Vliet

About The Author

Related posts