Travanj 01, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Manekenka u 50. godini iznenadila golotinjom, a nezgodan detalj naknadno je prekrila zvjezdicom

Naomi Campbell

Manekenka Naomi Campbell (49) prošlog je vikenda hodala pistom u trenirci na Tjednu mode u Londonu, no svejedno je privukla veliku pozornost. “Crna pantera” nakon toga je otišla u hotel i iznenadila je više od osam milijuna obožavatelja golišavom fotografijom.

“Selfie nedjelja”, napisala je manekenka na Instagramu pokraj slike na kojoj je u toplesu i lijevu je bradavicu prekrila zvjezdicom. Fanovi su komentirali kako je Naomi predivna, kraljica i neustrašiva, a i našalili se kako joj je nešto ispalo i da joj zvjezdica nije trebala. “Vrućina u krevetu”, “Srušit ćeš internet ovom fotografijom”, “Ikona uvijek ostaje ikona“, napisali su Crnoj panteri.

Naomi Campbell
image-182867

Campbell je nedavno na dodjeli Britanskih modnih nagrada osvojila trofej za Modnu ikonu i rasplakala se dok je zahvaljivala majci. “Sama si me odgojila, bila si moja majka i otac. Danas sam saznala da sam prva crnkinja koja je primila ovu nagradu. Zbog toga moram istaknuti da su moje modne ikone: Grace Jones, Jospehine Baker, Janet Jackson, Tina Turner, Diana Ross…”, rekla je manekenka. Naomi nikad nije upoznala svog biološkog oca.

Manekenka je posljednje bila u vezi s ruskim biznismenom Vladislavom Doroninom (57). Par je prekinuo 2013. nakon pet godina.

 Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts