Travanj 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ljubavna priča Suzane i Saše Popovića: Prije njega ušla u brak sa svega 17 godina!

Suzana Popović_Instagram

Suzana Jovanović je počela pjevati već sa 14 godina. Suzana je radila svadbe, ispraćaje i ostale privatne proslave, a već sa 17 godina se udala za prvog muža, kojem je u 18. godini rodila sina Danijela.

Međutim, Jovanovićeva je ubrzo shvatila da nisu jedno za drugo i razvod je bio neminovan. Nakon toga Suzana je riješila da ne zapostavi školovanje, te je vanredno pohađala srednju trgovačku školu. Suzana je paralelno sa pjevačkim nastupima davala ispite, a kada se preselila u Beograd sin je ostao sa bakom i dekom u Ralji kako bi završio školu.

Prvi susret Suzane i Saše dogodio se 1996. godine kada je Popović na nagovor prijateljice došao na snimanje Suzaninog spota kako bi se upoznali. Kasnije je otišao u restoran gde je pjevala Jovanovićeva, gdje je cijelu noć naručivao pjesme i tada joj je ostavio broj telefona.

Međutim, trenutak koji je bio presudan za njihovu vezu bio je kada je Saša jednom prilikom odvezao Suzanu u Jagodinu na nastup. Kada ju je dovezao poljubio ju je u obraz i tako je počela njihova romansa. Suzana se ubrzo sa sinom Danijelom doselila u Popovićev dom na Bežanijskoj kosi, a njihovu ljubav krunisali su brakom 1997. godine kada su napravili veliku svadbu u hotelu “Interkontinental”.

 

Izvor Expresstabloid.ba Foto Instagram

About The Author

Related posts