Rujan 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Koncert prepun ljubavi, emocija i dalmatinskog temperamenta

klapa Rišpet_foto_ Pero Kozomara

Na opće zadovoljstvo svih obožavatelja, klapa Rišpet najavila je novi veliki koncert u Zagrebu.

Dvorana Vatroslav Lisinski 25.02., mjesto je na kojim će vladati euforija i emocije, jer uz ekipu iz Rišpeta se zaljubljuje, slavi, ali i tuguje. Jedna od naših najpopularnijih klapa, poznata je po svojim stihovima prepunim ljubavi i pjesmama prožetim mediteranskim i dalmatinskim ugođajem, ali i temperamentom.

Svo oni koji su prošle godine bili na dva koncerta zaredom u mjesecima unaprijed rasprodanom Lisinskom, još pamte ugođaj i nezaboravne večeri, koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Uspješnice ‘Reći ćeš mi fala’, ‘Samo njoj ću pivat’, “Šta mi ljube oćeš kazat”, “Prsti zapleteni”, ‘Fališ mi’, ‘Šapnut ću ti tajnu’, ‘Jedina jubav moga života’ ili aktualna ‘Kada ljubav dvije duše spoji‘, na savršen način predstavljaju glazbenu filozofiju klape Rišpet, koja slavi život i ljubav.

‘Nakon prošlogodišnja dva rasprodana koncerta u “Lisinskom” Rišpet ide i ove godine na svoj sada već “tradicionalni” koncert ponovno u Zagrebu i ponovno u “Lisinkom” u utorak 25.veljače. Ne sumnjam da će i ove godine koncert biti rasprodan i da će Zagreb još jednom pjevati i plesati sa nama. Naši gosti u Zagrebu ove godine su Neno Belan i Giuliano.

Osim ovog velikog koncerata koji nas uskoro čeka, moram se malo pohvaliti da je klapa Rišpet” ušla i u Top 10″Narodnog” radija za hit godine sa pjesmom “Ja samo za te živim”, a isto tako sa nestrpljenjem iščekujemo rezultate za ovogodišnju nagradu publike “Cesarica”, gdje se u finalu nalazimo sa pjesmom “Kada ljubav dvije duše spoji”, koju izvodimo u suradnji sa našim dragim Duškom Ćurlićem.’, istaknuo je ovom prigodom Pero Kozomara.

Piše M.M Foto Pero Kozomara

About The Author

Related posts