Srpanj 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ključni detalj kojeg ćemo obožavati ovog proljeća!

moda remen
Sigurni smo kako ste upoznati s činjenicom da su upravo detalji ti koji svakoj kombinaciji podaruju dašak posebnosti koja nas razlikuje od ostatka. Ovog puta riječ je o jednostavnom detalju koji je zapravo vrlo upečatljiv te donosi neodoljivu modnu notu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Remeni su već dugi niz godina detalji koje volimo vidjeti u svim kombinacijama, a pridodamo li tome i dašak prošlosti, možete biti sigurni kako posebne kombinacije neće izostati. Model remena kojem se ovog proljeća iznimno veselimo dolazi u obliku tanjih lanaca ta je sjajan poligon za kreiranje upečatljivog i stylish outfita. Kao što smo spomenuli, budući da znamo kako se tajna dobrog stila krije u detaljima, ne preostaje ništa drugo nego da što prije nabavite ovaj divan model i započnete s modnom igrom. Kada govorimo o kombiniranju remena lanca, predlažemo da se zadržite na minimalizmu te naglasak stavite na jednostavne i stroge linije u koje će se ovakav stil detalja izvrsno uklopiti. Spomenuti primjer sjajan je odabir za večernje kombinacije u kojima želite naglasiti svoju ženstvenost i suptilnim koracima osvojiti apsolutno sve poglede.

Nadalje, osim u večernjim kombinacijama, remen koji ovog proljeća obožavamo može funkcionirati i u dnevnim outfitima, a sve što trebate je kombinirati omiljeni jeans, jednostavne majice i ležerne cipele. Budući da omiljeni high street, ali i high end brendovi u svojoj ponudi neprestano nude nove varijete i modele ovog divnog remena, pravi je trenutak da odaberete onaj koji se najbolje uklapa u vaš postojeći stil te svakoj kombinaciji podarite jednu novu modnu dimenziju koja zasigurno neće razočarati, već naprotiv u potpunosti oduševiti.

U nastavku smo izdvojili 10 modela remena s lancima iz aktualne ponude omiljenih brendova!

Bershka (80 kn)

Topshop (200 kn), Gucci (cijena na upit)

Stradivarius (70 kn)

Christopher Kane (cijena na upit), Topshop (200 kn)

Zara (150 kn)

Johanna Ortiz, Givenchy (cijena na upit)

Stradivarius (80 kn)

About The Author

Related posts