Rujan 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Katy Perry o novom singlu i albumu

katy perry screenshot

Katy Perry vrijedno promovira nadolazeći album, a mi vam prenosimo novi intervju.
Katy je za Capital FM objasnila kako je nastao njen najnoviji hit “Chained To The Rhythm” za kojeg je jučer objavila spot.

Na albumu je radila sa Siom s kojom je inače surađivala, a povezali su se i s Maxom Martinom.

“Pisala sam s mojim kolegom, s kojim uvijek radim, Maxom Martinom, a ona s njim nikada nije surađivala. Bila je to jedna od mojih posljednjih sesija u studiju i zapravo sam bila strašno umorna jer sam napisala preko 40 pjesama za ovaj album.

“To je bilo nakon izbora i bila sam nekako u depresiji, i znate nikako nisam željela napisati klupski hit”, nastavila je Katy.

“Pomislila sam ‘Kako da napišem klupski hit kada se svijet raspada? I bilo je lijepo vježbati pjesmu koja je na prvo slušanje zaista zabavna, ali što je više slušaš, shvaćaš da ima nešto i između redaka”.

Također, Katy je otkrila ponešto i o novom albumu: “Imam nešto uvrnuto, ali, znate, možda trebam objaviti par pjesama prije nego što serviram čitav obrok”, rekla je tridesetdvogodišnja pjevačica o singlovima koje će objaviti prije izlaska albuma.

“Mislim da podnosimo stvari u minimalnim količinama ovih dana. To nije nikakva prozivka ili slično… ali kad netko ima 17 ili 19 pjesama na albumu pomisliš ‘Moram otputovati na Mars da bih poslušala cijeli ovaj album!” Mislim, volim te, ti si moj omiljeni pjevač, ali želimo nešto manje, kraće”.

Jeste li uzbuđeni oko novog albuma Katy Perry?

Poslušajte intervju:

Izvor: MTV  Foto Screenshot

About The Author

Related posts