Kolovoz 15, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kako popraviti i najgori dan

lonely-814631_640

Svatko od nas ima moć promijeniti perspektivu i učiniti i najgori dan boljim. Ono što trebamo je isprobati ovih nekoliko tehnika.

Pogledajte što se zbiva

“Kad primim lošu vijest, pomaže mi da u miru promislim o njoj, bez osuđivanja i emocija, kako bih je mogla procesuirati. Najbolji način da preokrenem loš dan u dobar je da prakticiram zahvalnost, pišem dnevnik zahvalnosti i vježbam na svježem zraku”, kaže životna trenerica Susan J. Hilger.

Promijenite stav

“Kada dan postane težak, zatvorim oči, opustim tijelo i usredotočim se na disanje sve dok stres ne izađe iz zadnje stanice u tijelu. Ispraznim glavu od misli i fokusiram se na traženje pjesme koja će pozitivno utjecati na mene, podići mi duh i vibraciju”, kaže glazbenik Craig Dubecki.

Prakticirajte zahvalnost

“Prije sam često znala imati loše dane, a i sad se ‘zalomi’ pokoji. No, kroz umjetnost zahvalnosti pronašla sam jednostavan način kako da ih pretvorim u dobre. Kada idem na počinak odgovorim pismeno na tri pitanja: Na čemu sam zahvalna danas?, Što otpuštam danas? Što pozdravljam danas? Kada odgovorim, shvatim da i nije bilo loše i spremana sam za novi dan”, kaže životna trenerica Tash Pieterse.

Započnite dan ispočetka

Ako stvari krenu nizbrdo, stanite i krenite ispočetka. “Ja neprestano započinjem novi dan, bez obzira koliko je sati. Jednostavno posvijestim na čemu sam zahvalna i kako se želim osjećati”, kaže Kelly Rudolph, životna trenerica.

 

Izvor Metro-portal.hr Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts