Svibanj 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Joško Čagalj Jole i njegova supruga Ana će krajem godine po četvrti put postati – roditelji!

20-Ana-i-Jole-Čagalj

Da će obitelj Čagalj dobiti novog člana, Jole i Ana doznali su još sredinom svibnja, no kako trudnoća iznad 35. godine života nosi određeni rizik, sve do nedavno svoju su sreću čuvali samo za sebe,  piše Gloria.hr.

“Ne mogu riječima opisati koliko sam radostan što me opet čekaju pelene, dudice, bočice…Pjevanje je moja velika ljubav bez kojeg ne mogu zamisliti ni jedan dan, ali ništa mi nije sveto kao obitelj”,  s radošću je kazao Joško Čagalj Jole, čija je supruga Ana u trećem mjesecu trudnoće. Prinova bi na svijet trebala stići 6. prosinca, a osim presretnih roditelja,neizmjerno joj se vesele i njihove tri curice: Iva, Ema i Tia.

 

 

Ana i Jole Čagalj
image-166079

Ana i Jole Čagalj

 

 

“Ovih smo dana rekli i ostatku naše obitelji koja je, naravno, jednako radosna kao i mi”, kaže Jole, koji je veliku vijest sa svojim djevojkama proslavio u Francuskoj. Naime, cijela obitelj nedavno se provodila u najvećem europskom zabavnom parku Disneyland nedaleko od Pariza. Iako je uoči puta imala problema s vratnom kralježnicom zbog čega je čak bila i na fizikalnoj terapiji, Jolina supruga odlično je podnijela putovanje.

 

 

Izvor Gloria.hr  Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts