Rujan 23, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Jennifer nakon susreta s bivšim objavila vruću fotografiju: “Nadam se da ju je to Brad skinuo”

Jennifer Aniston i Brad Pitt ss

Svijet ne prestaje brujati o bivšim supružnicima Jennifer Aniston i Bradu Pittu.

Podsjetimo, prošle nedjelje održana je dodjela SAG nagrada koja je kompletna ostala u sjeni bivšeg bračnog para koji je dokazao kako je ostao u dobrim odnosima.

Naime, par se tijekom večeri nježno dodirivao, smješkao te srdačno ispričao, a Brad je komentirao i Jenniferin dolazak na pozornicu po nagradu sa “oh, wow”.

Činjenica jest da je glumica tu večer izgledala bolje no ikad, a nije trebalo dugo da se obožavatelji ponadaju da za bivši par još uvijek ima nade.

Jennifer Aniston
image-181340

Dodatno je vatru potpalila sama Jennifer na Instagramu kada je objavila fotografiju prekrasne Diorove haljine, štikli i osvojene nagrade na rubu kade u raskošnom apartmanu nakon dodjele.

“Nadam se da ju je Brad skinuo”, bio je jedan od najupečatljivijih komentara obožavatelja, no 50-godišnja glumica nije se dalje izjašnjavala.

Jennifer Aniston.png2
image-181341

Podsjetimo, Jennifer i Brad razveli su se 2005. godine nakon njegove ljubavne afere s Angelinom Jolie, koja mu je potom postala druga supruga i s kojom ima šestero djece. Za razliku od Angeline, Jennifer je s Bradom ostala u prijateljskim odnosima, no dio javnosti i dalje ih želi vidjeti zajedno.

S obzirom na to da život piše lude životne priče, nitko ne može sa sigurnošću tvrditi da je to nemoguće, ipak se radilo o jednom od najpopularnijih parova svih holivudskih vremena.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts