Travanj 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Jelena Rozga

Jelena R

Ekskluzivno za  Street Style Seconds

Nekoliko slobodnih dana ovo ljeto Jelena Rozga iskoristila je za šetnju i opuštanje u svom rodnog gradu Splitu. Ipak jednom pozivu za fotografiranje nije mogla odoljeti. Budući da je ljetna baza Street Style Seconds ovo ljeto  Split, bila je to prilika da se sretnu stari prijatelji fotograf Goran Čižmešija i Jelena, s kojim je prošetala Splitom i ekskluzivno za Street Style Seconds pokazala mu svoju drugu stranu, onu jednostavnu, opuštenu i ležernu.

jelena R 3

Jelena R2

Odjevena u novu jesen/zima kolekciju talijanskog branda Liu Jo Jelena je Gorana odvela na svoja omiljena mjesta i kao rezultat njihova druženja donosimo vam ove prave ljetne fotografije s kojima se polako opraštamo od ljeta i polako se pripremamo za nadolazeću jesen.

Ovaj petak, u Klubu Srce u Velikoj Gorici Jelena će održati koncert na kojem će zajedno sa svojom publikom dočekati rođendan.

 

Jelena R4

Jelena R5

Također, ovom prilikom Jelena poziva sve da podrže i pridruže se akciji Mali dom

Mali dom je sirotište za bolesnu i napuštenu djecu u divljini centralne Kenije koje vodi najmlađi hrvatski misionar fra Miro Babić. Kako bi olakšali život djece, Mali dom je u svijet je poslao šarene narukvice prijateljstva. Svaka ova narukvica pretvorit će se u hranu, lijekove i pomagala za bolesnu djecu, gumene cipelice, bilježnicu i pomoći će im da ostvare veliki plan – naprave školu za 400 siromašne djece. Narukvice su pletene od kože i ukrašene perlicama u plemenskim bojama, a ovo sirotište ih daruje svakome tko uplati skromnu donaciju od 25 kuna.

Jelena R6

Related posts