Rujan 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Jedna od najpoznatijih stručnjakinja za PR Louise Tingstrom podijelit će svoje bogato životno iskustvo s polaznicima u Hrvatskoj

Louise Tingstrom_foto_ Mario Poje

U Zagrebu uskoro počinje sjajan projekt pod nazivom Career Paths Connects na kojem će, po uzoru na svjetske prakse, mladi dobiti mogućnost da s najboljim svjetskim stručnjacima jasnije definiraju gdje žele stići, kojim putem ići i kako pronaći zadovoljstvo u postizanju karijernih ciljeva. Iznimna je to prilika da se sve nedoumice, zbunjenost, ali i nesigurnost u odabiru pravog karijernog puta svedu na minimum, uz ovaj individualni i drugačiji pristup profesionalnom životu. Pomoć stručnjaka za karijeru najbolje je rješenje za realizaciju velikih želja učenika, ali i njihovih roditelja, za definiranje jasne vizije i postavljanje dostižnih ciljeva.

Kao jedna od najuspješnijih i najpoznatijih svjetskih stručnjakinja u sferi komunikacija, koja sudjeluje na Career Paths je i Louise Tingstrom. Louise je međunarodna savjetnica za strateške i financijske komunikacije na najvišim razinama, koja radi kao konzultant za cijeli niz uspješnih europskih kompanija, kao i privatnih grupacija. Poslovni put započela je kao menadžerski partner i osnivač tvrtke Chandos Communications, a prije toga bila je partner u kompaniji CNC Communications, kojoj se pridružila nakon 11 godina u vodećoj međunarodnoj tvrtki M: Communications, gdje se bavila restrukturiranjem, kriznim komuniciranjem i praksom upravljanja krizama.

U svojoj bogatoj karijeri Louise je radila kao partner u Financial Dynamics-u, gdje je bila odgovorna za specifični sektor i europsko područje. Prije toga vodila je korporativne odnose u Visa International, sa sjedištem u SAD-u te u međunarodnim komunikacijama British Airways-a. Također je osnovala i vodila vlastito savjetovanje u vezi s financijskim i korporativnim komunikacijama – AKKA, u Parizu – koje je postalo jedan od glavnih igrača na francuskom tržištu. Tijekom posljednjih 15 godina radila je na spajanjima vrijednim više od 200 milijardi eura, a od 2003. godine svrstana je među top 5 savjetnika za komunikaciju u području spajanja i akvizicija kompanija. U impresivnu listu klijenata ubrajaju se još Amundi, Credit Agricole, Generali, Monte dei Paschi di Siena, Poste Italiane, Telecom Italia i UniCredit.

Louise Tingstrom
image-181283

Louise Tingstrom

Uz Louise, svi polaznici sajma imat će priliku upoznati i Tanyu Golešić, Kanađanku hrvatskog podrijetla koja trenutačno obnaša funkciju predsjednice modnog mogula Jimmy Choo-a za Sjevernu i Južnu Ameriku, zatim Davora Tomaškovića, predsjednika Uprave Croatia osiguranja te brojne druge. Korisne informacije studenti će moći dobiti na štandovima  poznatih sveučilišta, poput talijanskog Bocconija ili španjolskog IE Business School, u vezi procesa upisa na njihove prestižne fakultete, ali i podatke o zanimljivim programima renomiranih ljetnih škola i stranih internata.

Career Paths Connects održat će se ovu subotu, 25. siječnja u  hotelu Hilton Garden Inn u Zagrebu, za studente iz Hrvatske i susjednih zemalja: Slovenije, Crne Gore, Srbije i BiH. To je odlična prilika za sve od 12 do 25 godina da interaktivno sudjeluju u procesu međusobnog upoznavanja s izlagačima iz cijele Europe, SAD-a i Azije. Organizatorice sajma, također mahom uspješne poslovne žene – Dolly Predović (profesorica na Bocconiju), Jasmina Bagarić (uspješna poduzetnica koja stoji iza brandova Magnolija i Clan store) i Josipa Bagarić (stručnjakinja za ljudske potencijale, sa zavidnim radnim iskustvom u Ralph Laurenu u New Yorku, Genevi i Munchenu) vjeruju kako će upravo Career Paths Connects uvelike pomoći brojnim mladima da izaberu svoj karijerni put.

Piše M.T Foto Mario Poje

About The Author

Related posts